București, 02 Martie 2019

Dinamo câștigă cu emoții împotriva Concordiei, în prima partidă a etapei a 26-a

../Imagini-002-2019/Dinamo-Concordia-2-1

Vineri, pe stadionul Dinamo, echipa condusă de Mircea Rednic, a câștigat cu destule emoții partida cu Concordia, scor final 2-1. În timp ce Concordia ocupă ultima poziție a clasamentului, după încheierea sezonului regular, cu 18 puncte, Dinamo urcă provizoriu în clasament pe locul 9, cu 32 puncte.   

Pentru Dinamo au marcat Papazoglou, în minutul 39 și Sorescu, în minutul 67. Ropotan a reușit singurul gol al Concordiei, în minutul 69. Meciul se putea încheia la egalitate, dacă în minutele de prelungiri ale partidei, Moussa înscria cu un șut cu capul, iar mingea a trecut puțin de stâlpul porții lui Muțiu. Portarul dinamovist Muțiu, a avut o intervenție salvatoare în minutul 54, la șutul splendid al lui Gorobsov. Din păcate, atacantul dinamovist Montini, a trebuit să părăsească terenul în minutul 26, în urma unei accidentări la cap, fiind transportat cu ambulanța la spitalul de urgență Floreasca.

Fostul dinamovist Marius Alexe și component al echipei Concordia, a declarat după înfrângerea suferită pe Ștefan cel Mare, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o senzație ciudată, pentru prima dată, când joc într-un meci oficial contra fostei mele echipe, însă, asta este viața, trebuie să-mi continui cariera și să încerc să ajung cât mai bine la un nivel cât mai ridicat, cum o făceam și înainte. Știam cu toții că, Dinamo este o echipă care încearcă să joace un fotbal bun, încearcă să paseze foarte mult. Am încercat să facem un pressing pe fundașii lor centrali, să câștigăm mingea acolo. Eu zic că am reușit în prima repriză, am avut destule situații pe contraatac, însă nu am reușit să înscriem și fotbalul este pe goluri până la urmă și ei au câștigat astăzi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Malmo-Chelsea-1-2

Citește și: Victorie a echipei Chelsea în deplasare, scor 2-1 cu Malmö, în 16-zecimile Europa League

Joi, pe stadionul suedez Swedbank, din Malmö, Chelsea a câștigat partida tur din 16-zecimile Europa League, scor 2-1, împotriva echipei Malmö...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X