București, 03 August 2019

Dinamo, la prima victorie în campionat, după partida cu Academica, scor 4-2

../Imagini-006-2019/Daniel-Popa-Dinamo

În sfârșit, Dinamo a spart gheața deabia în etapa a 4-a, când a reușit să marcheze pentru prima dată în acest campionat și să obțină primele puncte. După victoria din partida cu Academica, în meciul disputat vineri, Dinamo evadează de pe ultimul loc al clasamentului și urcă provizoriu pe locul 10.

Golurile au fost marcate de către Daniel Popa, 52; 83; 90+2 și Montini, 56, pentru Dinamo, respectiv, Vojtus, 66 și Robert Ion, 73, pentru Academica Clinceni.

Prin hat-trick-ul realizat și prin evoluția în teren, de când a fost introdus de după pauză, Daniel Popa a fost cel mai bun jucător de pe teren.

După meci, Daniel Popa a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: "Sunt foarte fericit că echipa a câştigat, contează mai puţin că am marcat eu. Da, corect, contează golurile mele, dar cel mai mult contează că echipa a avut reacţie după ce ne-au egalat şi asta e cel mai important. Încă nu am demonstrat nimic, trebuie să demonstrez pe parcursul campionatului. A fost un meci, mă bucur că am reuşit să marchez. Eram toţi cu moralul jos, acum avem un meci în deplasare cu o echipă bună, trebuie să mergem, să continuăm pe aceeaşi linie."   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Antoine-Griezmann-Barcelona

 

Citește și: Antoine Griezmann, la primul antrenament cu noii săi colegi de la Barcelona

După ce clubul Barcelona a achitat clubului Atletico Madrid clauza de reziliere pentru Antoine Griezmann, de 120 milioane de Euro, acesta a participat la primul antrenament...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X