București, 28 Septembrie 2019

Dinamo reușește o victorie norocoasă cu FC Voluntari, în prima partidă a etapei a 11-a

../Imagini-008-2019/Dinamo-Voluntari-2-1

Dinamo a avut mult noroc în partida cu FC Voluntari, disputată vineri pe stadionul din Ștefan cel Mare, după ce au evoluat în 10 oameni, în ultimele 20 de minute, a faptului că oaspeții au ratat un penalty prin Căpățână, în minutul 62 și pe finalul partidei când Puljic a fost la un pas de autogol, trimițând mingea în bara propriei porți!

Golurile au fost marcate în ordine cronologică de Montini, minutul 51, pentru Dinamo, apoi FC Voluntari a reușit să egaleze prin Ionuț Balaur, minutul 75, iar Puljic a reușit golul victoriei dinamoviste în minutul 78.

Și de data aceasta, omul meciului a fost Dan Nistor, autor al celor două centrări pentru Montini și Puljic, în care dinamoviștii au reușit cele două goluri. Din minutul 71, Dinamo a evoluat cu un om în minus, după eliminarea lui Sorescu, care a primit mai întâi două cartonașe galbene și apoi cartonașul roșu.

După meci, antrenorul echipei Dinamo, cehul Duhan Uhrin, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci dificil cu FC Voluntari. Deabia în repriza secundă am început bine. Am marcat, am avut ceva probleme cu penalty-ul și am avut noroc din nou. Acesta este norocul cu acest satdion. Nu am jucat bine, dar am jucat ca o echipă. Jucătorii au fost cam obosiți, dar nu este o scuză, pentru că și Voluntariul a jucat în Cupă. Ne-am întors rapid în meci, pentru că Voluntariul putea să mai înscrie goluri. Sunt fericit, am cu 10 ani mai mult decât la începutul meciului, m-a îmbătrânit cu 10 ani! Nistor este cel mai bun jucător al nostru, face multe lucruri bune în fiecare meci, înscrie, dă pase, este foarte important, dar antrenorul Naționalei este Contra, care a fost în tribune, Cred că ar trebui să fie la Echipa Națională.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Facundo-Mallo-nr-26-Rapid

 

Citește și: Rapid învinge Dunărea Călărași, scor 3-0 și intră la tragerea la sorți pentru 16-zecimile Cupei României

Joi 12 Septembrie, începând cu orele 12:00, va avea loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, pe care o puteți urmări în format live-text, accesând următorul link...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X