București, 20 Decembrie 2019

Dinamo se întoarce de la Botoșani, fără niciun punct, dintr-o partidă în care își pusese mari speranțe

../Imagini-010-2019/Mihai-Roman

Dinamo se întoarce fără nici un punct din confruntarea cu FC Botoșani, disputată joi, de la o partidă din cadrul etapei a 22-a, din Liga 1, în care își pusese mari speranțe. Nu a fost să fie, lipsită și de noroc cât și de aportul lui Dan Nistor, suspendat pentru acest joc, a primit singurul gol în ultimul minut al partidei.

Antrenorul echipei gazde, Marius Croitoru, a avut inspirație la schimbarea efectuată în minutul 89, atunci când l-a introdus în teren pe tânărul George Câmpanu, în locul lui Ashkovski. La prima atingere de balon, după numai câteva zeci de secunde, Câmpanu reușea să trimită din vole din mijlocul careului și să deschidă scorul.

Portarul dinamovist Piscitelli, a încercat să se opună cât a putut primirii golului, remarcând-use cel puțin în două situații, în minutele 75 și 81, la șuturile trimise de Keyta și respectiv Papa. Dinamo putea să deschidă scorul prin Perovic, din faze aproape identice, trimițând cu capul puternic, mingea trecând de fiecare dată pe lângă bară, în minutele 48 și 60.

Șansele celor două echipe de a mai prinde loc de play-off

În primul rând, ambele echipe, atât Botoșaniul cât și Dinamo, trebuie să câștige cele 4 jocuri rămase. În același timp, pentru FC Botoșani, ar trebui ca una din echipele Gaz Metan, FC Viitorul sau FCSB să piardă două jocuri. Pentru Dinamo, ar trebui ca echipele FC Botoșani și Gaz Metan, să piardă două jocuri, respectiv trei jocuri. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Dinamo-Chindia-4-1

 

Citește și: Dinamo obține o victorie concludentă în partida cu Chindia și speră la un loc de play-off

Speranțele dinamoviștilor pentru a prinde un loc de play-off au crescut considerabil, după victoria obținută miercuri, pe propriul teren cu Chindia, scor 4-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X