../Imagini-04-2020/Union_Berlin-Bayern.jpg

Doi fani urcați în copac, nu au fost lăsați de poliție să vadă victoria lui Bayern de la Berlin

București, 18 Mai 2020

Bayern Munchen a reușit victoria cu 2-0, în partida din deplasare cu Union Berlin, disputată duminică pe stadionul An der Alten Försterei, urmare a golurilor marcate de Robert Lewandowski în minutul 40 (penalti) și de fundașul Benjamin Pavard, minutul 80.

Urmare interdicțiilor, partida s-a disputat fără spectatori în tribune, însă doi fani au fost surprinși de poliție, în timp ce urmăreau partida dintr-un copac, de la o înălțime de peste 12 metri. Pentru a preîntâmpina astfel de cazuri, 400 de polițiști au fost prezenți la stadion, au intervenit și au convins pe cei doi să coboare din copac. Niciunul dintre ei nu a fost amendat, pe motiv că nu a existat o reclamație.

După 26 etape, atacantul lui Bayern, Robert Lewandowski, conduce în clasamentul golgheterilor din Bundesliga, cu 26 goluri. Cu această victorie, Bayern, cu 58 puncte, își păstrează diferența de 4 puncte, față de ocupanta locului secund Dortmund.

Reacții după victoria lui Bayern, împotriva echipei Union Berlin:

Hansi Flick, antrenor Bayern, a declarat conform site-ului oficial al clubului Bayern, următoarele: "A fost o victorie muncită, dar meritată. Am luptat de la început, dar trebuie să-mi felicit echipa pentru joc. Așa că la sfârșitul partidei, sunt mulțumit de rezultat."

Manuel Neuer, portarul și căpitanul echipei Bayern: "Ne bucurăm că am câștigat pe merit cele trei puncte, deși am fost dominați. Am fi putut să jucăm mai bine, dar am câștigat meritat meciul. Ne-am obișnuit cu o atmosferă diferită pe acest stadion. Dar la noi, a fost o problemă de motivație, de atitudine și de a fi conștienți despre ce fel de meci este. Am încercat să ne descurcăm bine, am muncit foarte mult și de acum vrem să ajungem la maximul potențialului nostru, trebuie să facem față."

Thomas Müller, atacant Bayern: "Am venit aici pentru a lua trei puncte și am obținut asta. Era loc pentru îmbunătățirea jocului, mai ales în primele 25 de minute, am recurs la prea multe mingi lungi atunci. Ne-am îmbunătățit puțin după aceea. Eram mai încrezători după deschiderea scorului, ar fi trebuit să marcăm un alt gol înainte de pauză. Desigur, fanii ne-ar fi putut oferi un impuls suplimentar, dar trebuie să ignorăm asta. Sunt patru puncte clare, diferența din clasament, iar astăzi am făcut un alt pas mare spre obiectivul nostru."

Marcus Hoffmann, antrenor secund al Union Berlin: "Am impus într-o oarecare măsură jocul nostru, ei au recurs la mingi lungi. I-am implicat în multe situații de a rămâne singuri și le-am rupt de multe ori ritmul. Poate că nu a fost un joc atractiv, dar a fost important pentru jocul nostru. Și noi am avut șansele noastre.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X