Dubla la debut pentru Mario Balotelli
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Dubla la debut pentru Mario Balotelli

Balotelli-10Bucuresti, 04 febr. 2013. Stiri si pariuri fotbal: Atacantul Mario Balotelli a reusit o dubla pentru AC Milan chiar la debut si astfel a adus victoria echipei sale impotriva celor de la Udinese.

Duminica seara de la ora 21:45 a avut loc ultimul meci din etapa a 23-a din Serie A intre AC Milan si Udinese. Gazdele au inceput meciul cu trei atacanti printre care Mario Balotelli care a fost transferat in urma cu cateva zile de la Manchester City. Langa acesta au mai jucat Niang si El Shaarawy.  Lui „SuperMario” i-au trebuit doar 25 de minute pentru a inscrie primul sau gol pentru AC Milan. Acesta a fost si scorul inregistrat dupa primele 45 de minute. Dupa pauza oaspetii au reusit rapid egalarea prin Giampiero Pinzi in minutul 55. Meciul a fost apoi unul echilibrat si se parea ca se va incheia la egalitate. Nu a fost insa asa, deoarece arbitrul a acordat in prelungiri o lovitura de la 11m pentru AC Milan, iar Mario Balotelli a transformat-o fara probleme si astfel AC Milan a castigat cu 3-2. In urma acestei victorii AC Milan a ramas pe locul 5 cu 40 puncte, in timp ce Udinese este pe locul 9 cu 33 puncte. In etapa viitoare, AC Milan va juca la Cagliari, iar Udinese va primi vizita celor de la Torino.

Surpriza etapei a avut loc pe stadionul Artemio Franchi unde ultima clasata din Serie A, Siena, a invins-o cu 3-1 pe Inter Milano. Gazdele au deschis scorul in minutul 21 prin Emeghara, insa Antonio Cassano a restabilit egalitatea rapid in minutul 22. Dupa alte doua minute Sestu a readus-o pe Siena in avantaj. Dupa pauza romanul Cristi Chivu a facut un penalty si a primit direct cartonasul rosu. Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Rosina in minutul 55 si acesta a ramas scorul final.

Rezultate meciuri din ultima etapa (23) din Serie A:

Vineri  01/02/13  
AS Roma      2 - 4  Cagliari
Sambata  02/02/13  
Torino         0 - 0  Sampdoria   
Napoli         2 - 0  Catania  
Duminica  03/02/13  
Chievo       1 - 2  Juventus  
Palermo      1 - 2  Atalanta  
Pescara      2 - 3  Bologna  
Siena          3 - 1  Inter Milan  
Genoa        3 - 2  Lazio Roma 
Fiorentina  2 - 0  Parma  
AC Milan  2 - 1  Udinese

Bogdan Marinescu; image: www.sportinglife.com


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.