../Imagini-05-2020/CFR-FCSB-1-0.jpg

După derby-ul campionatului, CFR Cluj a rămas cu toate punctele, FCSB cu ocaziile mari

București, 15 Iunie 2020

Duminică la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, într-un meci al etapei a 3-a din playoff-ul Ligii 1, dintre CFR Cluj și FCSB, un adevărat derby al campionatului, clujenii au câștigat cu mari emoții, scor 1-0, pe o vreme ploioasă și fără spectatori în tribune.

Singurul gol al partidei, a fost marcat la jumătatea primei reprize, prin autogolul lui Ovidiu Popescu, în urma unei centrări cu efect, executate de Ciprian Deac.

FCSB a avut cele mai mari ocazii ale meciului, iar portarul echipei CFR Cluj, Arlauskis a apărat excepțional, remarcând-use în minutul 40, când a reușit să respingă de două ori în interval de un minut, șuturile lui Man și Coman. A urmat altă intervenție peste numai 4 minute, la șutul lui Coman. Pe același fond a continuat și repriza secundă, în minutul 65, Moruțan a trimis bine din marginea careului, iar Arlauskis a fost din nou la post.

După acest rezultat, CFR Cluj se distanțează în clasamentul playoff, la 7 puncte de principala contracandidată, FCSB. La aceiași distanță este și față de ocupanta locului 3, U Craiova, dar aceștia au un meci amânat, lucru care l-a înfuriat pe Dan Petrescu, declarând că nu se știe dacă se va putea termina acest playoff, în aceste condiții, când nu sunt cunoscute unele reguli clare.

În etapa următoare, CFR Cluj ar trebui să joace în deplasare cu FC Botoșani, disputarea fiind incertă, datorită Covid-ului, iar FCSB va juca acasă cu Gaz Metan.

Declarația portarului Arlauskis, după victoria cu FCSB:

Omul meciului din partida cu CFR v FCSB, portarul Arlauskis, a declarat după joc la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „În situația în care ne aflam înaintea meciului, importante erau cele trei puncte puse în joc. În săptămâna care vine, o să iau decizia cu privire la prelungirea înțelegerii mele cu echipa CFR Cluj. Am zis că la 16 iunie o să spun, acum imediat după acest meci, nu vreau să spun vorbe despre viitorul meu. După această victorie, ne apropiem de titlu, pas cu pas. Ne gândim la meciul următor și pas cu pas să obținem alte trei puncte.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X