După două eșecuri consecutive la Echipa Națională, Mirel Rădoi dă vina pe fotbaliști!

București, 01 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Armenia-Romania-3-2

Se întrevede o altă ratare la turneul final al Cupei Mondiale, după atâtea ratate și cei din conducerea FRF or să spună, întrucât selecționerul Mirel Rădoi nu și-a anunțat demisia, că mai sunt șanse matematice, așa cum a mai spus și în cazul selecționerului german Cristophf Daum, pe care nu l-au demis atunci când trebuia, după o serie de rezultate dezastruoase.

Mirel Rădoi, un antrenor fără BAC și care și-a încheiat școala de antrenori în Republica Moldova, pentru că acolo nu se cereau studii liceale, nu are nicio vină pentru situația în care a ajuns Echipa Națională. Vina o au cei din conducerea FRF în frunte cu Șeful Departamentului Tehnic, Mihai Stoichiță, care au certificat numirea lui Rădoi în funcție. Nu mai vorbim de bâjbâiala actuală a conducerii FRF legată de introducerea VAR-ului pentru Liga 1.

Greșelile lui Mirel Rădoi în acest start al preliminariilor Cupei Mondiale, sunt de natura incosntanței alcătuirii echipei, schimbând de la un meci la altul linii întregi de jucători pe compartimente, neinspirația în schimbările de jucători, nu a jucat nici un meci la rezultat, susținând-uși mereu ideea preconcepută că joacă pe atac! Nici secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, nu prea își găsește locul și rolul la Echipa Națională.

În clasamentul grupei J, a preliminariilor Cupei Mondiale, după primele trei etape, România ocupă locul 4, cu 3 puncte; Armenia, locul 1 cu 9 puncte; Macedonia de Nord, locul 2, cu 6 puncte; Germania, locul 3 cu 6 puncte; Islanda, locul 3 cu 3 puncte și Liechtenstein, locul 6 cu 0 puncte. Următorul joc al României va fi pe 02 Septembrie, în deplasare cu Islanda.

Declarația selecționerului Mirel Rădoi (România), după eșecul cu Armenia

După partida pierdută miercuri de România la Erevan cu Armenia, scor 3-2, selecționerul Mirel Rădoi, a declarat la postul de televiziune Pro X, următoarele: „După un început ezitant de joc, Armenia a reușit să deschidă scorul, după aceea, am revenit în joc și în momentul în care noi aveam nevoie de atitudine și personalitate, pentru că întorsesem scorul și veneam după un moment mental pozitiv, ne-am relaxat, crezând că adversarul nu poate să mai întoarcă rezultatul. Îmi pare rău pentru efortul depus de ei, dar trebuie să vedem cum am primit golurile, pentru că au fost situații pe care le-am prevăzut, băieții le-au văzut la analiză. Îmi este imposibil să înțeleg, la ce altceva să te gândești decât la fotbalul din teren, în care situațiile sunt foarte clare.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X