București, 19 Aprilie 2019

După două victorii cu Napoli, Arsenal se califică în semifinalele Europa League, scor general 3-0

../Imagini-003-2019/Napoli-Arsenal-0-1

Joi, în partida din manșa secundă a sferturilor de finală din UEFA Europa League, disputată la Napoli, pe stadionul San Paolo, Arsenal a învins Napoli cu scorul de 1-0 și se califică în semifinalele competiției, unde va întâlni tot în dublă manșă, echipa spaniolă Valencia, pe 02 Mai a.c.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii din România, având la centru pe Ovidiu Hațegan, având per ansamblu o prestație bună. Hațegan a fost ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Arbitrii adiționali au fost Radu Petrescu și Sebastian Colţescu, iar Radu Ghinguleac a fost arbitru de rezervă.

În minutul 36, Arsenal a reușit să deschidă scorul în urma unei lovituri libere de la 25 metri, executate impecabil de Alexandre Lacazette.

Managerul echipei Arsenal, Unai Emery, a declarat conform site-ului UEFA, după calificarea în semifinale: „Sunt mândru de jucători și de suporterii care au venit aici cu noi. Am început foarte bine, continuând să nu le dăm șanse în cel de-al doilea meci. În cele două meciuri pe care le-am disputat cu Napoli, am meritat victoriile. Am reușit să ne facem jocul nostru pozițional, acum desigur, vrem să continuăm așa.” Despre fosta sa echipă, Valencia, cu care Arsenal se va confrunta în semifinale, Emery a spus: „Valencia? Este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Botosani-Dunarea-1-2

 

Citește și: Victorie importantă pentru Dunărea Călărași, în deplasare cu FC Botoșani, scor 2-1

Luni, într-un meci din play-out, disputat la Botoșani, în cadrul etapei a 3-a, echipa condusă de pe bancă de Dan Alexa, a reușit să se întoarcă,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X