București, 03 Martie 2019

După egalul FCSB-ului cu FC Voluntari, CFR Cluj termină pe locul 1 și joacă fără presiune cu Sepsi

../Imagini-002-2019/Voluntari-FCSB-2-2

Sâmbătă la Voluntari, într-un meci al ultimei etape din sezonul regular, FC Voluntari, penultima echipă din clasament, a remizat cu FCSB, scor 2-2.  În urma acestui rezultat, FCSB termină pe locul 2 și totodată, a luat și presiunea de pe umerii jucătorilor echipei CFR Cluj, care indiferent de rezultatul de duminică, cu Sepsi OSK, termină sezonul regular pe prima poziție a clasamentului.   

Pentru echipa din județul Ilfov, au marcat Igor Armaș, în minutul 28 și Mihai Căpățână, minutul 45+1, iar pentru FCSB, au punctat Florin Tănase, minutul 14 (pen) și Ioan Hora, minutul 48.

Ambele echipe, au terminat jocul cu câte un jucător în minus, arbitrul de centru Sebastian Colțescu, a arătat cartonașe roșii lui Filipe Teixeira (FCSB), în minutul 81 și lui Gabriel Deac (FC Voluntari) în ultimele secunde ale meciului.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat la televiziunea Digi, după egalul obținut cu FCSB, o candidată la lupta pentru titlu, următoarele: „Am jucat un meci deschis, împotriva unei echipe de top. Nu este ușor să câștigi, acest gen de meciuri și totuși sunt mulțumit și vreau să-mi felicit băieții, pentru că dacă dai două goluri la Steaua și în plus, am avut și ocazia din a doua repriză de a da gol, cred eu că este un lucru foarte bun. Steaua, este o echipă foarte bună și chiar dacă au jucători suspendați, au lot bun, au controlat jocul, dar nu le-am lăsat prea multe spații.

„Cu modestie, cred că am făcut un meci frumos, cred că și suporterii s-au bucurat de acest meci cu 4 goluri și ocazii de ambele părți. Sunt mulțumit de jucătorii mei, pentru că am văzut dăruire, ambiție și asta mă bucură foarte mult pentru că am luat un punct și nu credeam înaintea meciului că, Voluntariul poate lua punct cu Steaua”, a spus în încheiere Cristiano Bergodi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/poarta-fotbal

Citește și: Stabilirea meciurilor de baraj pentru promovare în Liga 3-a, ediția 2019-2020

Vineri la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovare în Liga 3-a, ediția 2019-2020. Cele 41 de Asociații...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X