București, 11 Aprilie 2019

După egalul cu Ajax, antrenorul lui Juventus, Allegri a spus: Cristiano sa dovedit a fi o altă categorie

../Imagini-003-2019/Cristiano-Ronaldo-2019

Pe Johan Cruijff Arena, din Amsterdam, în prezența unei asistențe de peste 50 mii de persoane, Ajax și Juventus, s-au confruntat miercuri în manșa tur a sferturilor de finală Champions League, rezultatul final a fost 1-1, iar calificarea în semifinale se va decide marți, la Torino.

Cele două goluri ale partidei, au fost realizate de Cristiano Ronaldo, în secundele de prelungiri ale primei reprize, pentru Juventus și de brazilianul David Neres, pentru Ajax, în primul minut al reprizei secunde.

Rezultatul a fost unul just, deși aparent Ajax a dominat partida, în special în repriza secundă, Juventus a fost mai pragmatică, reușind în afara golului să aibă cea mai mare ocazie de a face 2-1, prin Douglas Costa, care a trimis mingea în bară la jumătatea reprizei secunde.

Juventus trebuie să-și ia toate măsurile de precauție pentru partida retur, ținând cont de felul cum Ajax, a reușit să elimine Real Madrid în optimi. După ce a fost învinsă la Amsterdam cu scorul de 2-1, a reușit să răstoarne scorul și să câștige pe Santiago Bernabeu cu scorul de 4-1.

După egalul obținut pe Johan Cruijff Arena, antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat conform site-ului oficial al clubului Juventus, următoarele: „Am fi putut juca și mai bine, Ajax are calități importante, joacă bine pe spații înguste și aduce mulți oameni la recuperare. Golul lor ne-a creat un moment de șoc, dar apoi, am jucat pe jucătorii tehnici, pentru că a fost nevoie de a gestiona bine situația. Faza defensivă a fost bună, Rugani eram calm, știam că va juca bine și a făcut un test extraordinar în apărare. Cu toate acestea, toți cei patru din apărare au jucat bine și nu a fost ușor. Cristiano sa dovedit a fi o altă categorie, nu numai pentru gol, ci și pentru tot timpul său de joc.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Antrenament-echipa-nationala

 

Citește și: Echipa Națională a României va debuta sâmbătă, în partida cu Suedia, în campania pentru EURO 2020

Joi, după un ultim antrenament la baza de pregătire Mogoșoaia, tricolorii în frunte cu antrenorul Cosmin Contra, au decolat de pe aeroportul Otopeni,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X