După egalul cu Gaz Metan, Sepsi este matematic calificată în playoff-ul Ligii 1

București, 22 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Sepsi-Gaz-1-1

Duminică, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, echipa locală Sepsi, a remizat cu Gaz Metan, scor final 1-1, într-o partidă din cadrul etapei a 28-a. Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 9, prin Gabriel Vașvari, dintr-un penalti, acordat în urma unui fault în careu asupra lui Safranko, comis de Yuri.

Din minutul 60, cei de la Gaz Metan au evoluat în inferioritate numerică, urmare a eliminării lui Francisco Junior, primind direct cartonașul roșu, pentru un fault. În inferioritate numerică, Gaz Metan a reușit egalarea, după un penalti inventat de centralul Cătălin Popa, obținut de Vlad Morar, după un duel în careu cu Ninaj, acesta având o intervenție corectă la minge.

După acest rezultat, cu 44 puncte, Sepsi este calificată în playoff, iar pentru cele două locuri vacante, se mai luptă în următoarele două etape următoarele echipe: FC Botoșani, 38 pct; Academica, 38 pct; FC Argeș, 37 pct; Astra 36 pct și Chindia, 36 pct. Ultimele echipe care mai au șanse numai matematice sunt UTA, cu 33 pct și FC Viitorul, cu 31 pct și un joc mai puțin disputat. LPF a omis să reprogrameze până în acest moment partida din cadrul etapei a 24-a, dintre FC Viitorul și Farul, iar o greșeală evidentă figurează pe site-ul LPF, în care se menționează că partida respectivă s-ar fi disputat și apare și scorul final de 0-0, inclusiv rezultatul fiind trecut și în clasament!

Declarația mijlocașului Gabriel Vașvari (Sepsi), după egalul cu Gaz Metan

Mijlocașul echipei Sepsi, Gabriel Vașvari, a declarat după egalul cu Gaz Metan, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „La penalti-ul echipei Gaz Metan și mie mi s-a părut că apărătorul nostru a dat primul în minge, dar din păcate, asta este decizia arbitrului și n-am reușit să câștigăm astăzi. Așa este când îți bați joc de fotbal, fotbalul te pedepsește, pentru că în prima repriză, trebuia să avem un 2, 3 la zero, să nu mai avem probleme în cea de-a doua parte. A doua repriză, cei de la Mediaș, au echilibrat partida și a venit și acel penalty, reușind să egaleze și asta a fost istoria acestui joc. Urmează ultimele două etape și să scoatem cât mai mult putem. Formăm un grup bun și când suntem cu toții capacitați la partidă, este greu să ne învingă cineva.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X