București, 08 Aprilie 2019

După egalul cu U Craiova, Dan Petrescu a spus: „Craiova poate face orice în meciurile rămase”

../Imagini-003-2019/U-Craiova-CFR-0-0

După ce în sezonul regular, CFR Cluj a obținut numai un singur punct în dubla cu Universitatea Craiova, de data aceasta, mai precauți, jucătorii lui Dan Petrescu au remizat în prima întâlnire de pe Ion Oblemenco, din play-off și își păstrează 7 puncte avans în lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nu tocmai bună, după ce au înregistrat un eșec în turul semifinalei Cupei României, scor 1-2 cu FC Viitorul, fiind aproape de eliminare și de pierderea obiectivului, acum după egalul cu CFR Cluj se îndepărtează și de al doilea obiectiv, titlul de campionă.

În mecul disputat duminică pe Ion Oblemenco, jucătorii lui Devis Mangia, au cedat inițiativa în special în repriza secundă, datorită oboselii acumulate din meciul de Cupă, în comparație cu cei ai CFR-ului, care au fost mai proaspeți, Dan Petrescu și-a menajat aproape toți titularii în semifinala cu Astra, cu excepția lui Camora.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după scorul alb obținut cu U Craiova, la televiziunea Telekom, următoarele: „Înainte de meci știam că presiunea este maximă pe Craiova, ca să câștige și să se apropie de noi și noi aveam două rezultate. Dacă jucam la 0-0 știam că o să pierdem sigur și am jucat să câștigăm. Este clar că trebuia să fim organizați, disciplinați. Prima repriză, a fost una echilibrată, în care singura mare ocazie a fost în ultimul minut, atunci când Bud a fost în 4 metri singur cu portarul. Dacă marca, alta era istoria. Repriza a 2-a, am controlat-o, cred de la un capăt la altul. Nu țin minte, în afară de lovitura liberă a lui Cicâldău, pe final, în schimb, noi am avut trei mari ocazii. După cum s-a jucat, sincer, meritam ceva mai mult. Craiova poate face orice în meciurile rămase, dacă câștigă la Viitorul, noi jucăm cu Steaua și se poate întâmpla orice și vor reintra imediat în luptă. Dacă nu vor câștiga la Viitorul, va fi greu să mai revină.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Cosmin-Contra-conferinta-de-presa

 

Citește și: România dispută în această seară, meciul cu Insulele Feroe, din cadrul calificărilor la EURO 2020

În această seară, începând cu orele 21:45, pe stadionul echipei CFR Cluj, Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj, selecționata României va disputa meciul,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X