București, 14 Decembrie 2019

După eșecul cu Sepsi, Dinamo își diminuează șansele de a prinde locul mult visat de play-off

../Imagini-010-2019/Bouhenna-hent-in-careu

În uvertura etapei a 21-a, în partida disputată vineri, Dinamo pierde acasă cu Sepsi, scor 2-1 și își vede în mare proporție speranțele diminuate, de a prinde un loc de play-off.

Dinamoviștii contestă unele decizii ale brigăzii de arbitri, condusă la centru de Iulian Călin și pe bună dreptate, neacordarea unui penalty, la hențul în careu al fundașului Bouhenna, care implica și un cartonaș roșu. În schimb Dan Nistor primește cartonaș galben pentru proteste, ce urma să fie hotărâtor în eliminarea sa, din minutul 72, atunci când a primit al doilea cartonaș galben.

Cu toate acestea, Dinamo reușea să deschidă scorul în minutul 60, prin Dan Nistor, iar după eliminarea sa, cei de la Sfântu Gheorghe, au reușit să răstoarne rezultatul, prin dubla lui Goran Karanovic, minutele 76 și 78.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Dushan Uhrin, după eșecul cu Sepsi

Tehnicianul dinamoviștilor, Dushan Uhrin, a declarat după meciul cu Sepsi, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Nu știu cum să comentez meciul acesta. În prima repriză a fost cam 50-50, în a doua repriză, am început bine, am marcat bine. Trebuia să primim un penalty! A fost ceva foarte clar, după aceea, Nistor a luat foarte ușor două galbene. Nu-l înțeleg pe arbitru, este imposibil să nu vezi un asemenea penalty și asistenții pot ajuta. Sigur, a fost ceva în neregulă cu ei, nu pot să înțeleg cu de n-au văzut.”

Situația din clasament a celor două echipe, după acest rezultat

Dinamo ocupă poziția a 8-a, cu 28 puncte, la două puncte în spatele echipei Gaz Metan, care ocupă ultima poziție de play-off. Sepsi, după ce a legat două victorii consecutive, se clasează pe locul 9, cu 25 puncte. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Juventus-Atletico-1-0

 

Citește și: După eurogolul lui Dybala, Juventus termină grupa pe primul loc, cu o etapă înainte de final

Pe stadionul Juventus din Torino, într-un meci din grupa D al Ligii Campionilor, Juventus a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Atlético...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X