București, 08 Octombrie 2019

După jocul slab practicat, jucătorii Astrei pot fi mulțumiți cu punctul câștigat cu cei de la Hermannstadt

../Imagini-008-2019/Astra-Hermannstadt-0-0

În ultima partidă a etapei a 12-a, disputată luni la Giurgiu, Astra și Hermannstadt Sibiu, au terminat nedecis, după un joc slab, în special al celor din Giurgiu, care se pot mulțumi cu rezultatul final. În schimb, jucătorii echipei Hermannstadt, cu viitorul antrenor, Eugen Neagoe aflat în tribune, au jucat cu mai multă determinare, având în vedere situația din clasament cu numai 10 puncte acumulate înaitea acestei partide.

Cu Budescu titular, care nu a prins o zi tocmai bună și cu Alibec, revenit după accidentare, introdus în teren în minutul 65, finanțatorul echipei Astra, Ion Niculae, l-a criticat la finalul meciului pe antrenorul Dan Alexa, pentru modul cum a alcătuit echipa, fiind posibilă demiterea acestuia în această pauză competițională.

După meci, antrenorul echipei Astra, Dan Alexa, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Nu poți să fii mulțumit după un asemenea joc. Am întâlnit o echipă care s-a apărat cu 8 sau 10 jucători, marea majoritate a timpului de joc. Am avut 3-4 situații de a înscrie, dar este foarte greu să o faci când întâlnești o asemenea echipă, cu jucători experimentați care se apără foarte bine. Mă bucur că a reintrat Denis, s-a antrenat doar o săptămână normal cu echipa. Cred că echipa nu este în criză, dar ne-a lipsit foarte mult Denis. Cea mai mare problemă la momentul acesta este la jucătorii din atac, care nu reușesc să facă diferența. A făcut-o Budescu, cu un volum foarte mare de joc. Am așteptări mai mari de la cei care au jucat în special în prima repriză”. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/FCSB-CFR-0-0

 

Citește și: Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, din cadrul etapei a 10-a, s-a încheiat cu scorul de 0-0

Duminică pe Arena Națională, într-un derby care se anunța interesant, după revenirea echipei FCSB, soldată cu victorii la Craiova și cu FC Viitorul, precum...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X