../Imagini-07-2020/Borja-Valle.png

După o repriză secundă excelentă, Dinamo a terminat egal cu FC Botoșani

București, 12 Septembrie 2020

Noul Dinamo arată bine! Echipa lui Cosmin Contra a reușit un rezultat de egalitate, cu FC Botoșani, scor 1-1, în partida din cadrul etapei a 3-a, disputată vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Noile achiziții ale dinamoviștilor și-au pus deja amprenta pe jocul echipei, culminând cu golul fabulos înscris de Borja Valle, de la peste 60 de metri, din minutul 71.

FC Botoșani, o echipă care joacă în Europa League, calificată deja în turul 2 și cu mari perspective de a juca în turul 3 cu Tottenham, echipă antrenată de Mourinho, s-a întrebuințat cât a putut să plece cu toate punctele din partida cu Dinamo. Mai mult au terminat și în 10 oameni, după eliminarea lui Cascini, în minutele de prelungiri ale partidei.

Golul marcat de FC Botoșani, în minutul 37, a fost de fapt un autogol, după ce Ismael Lopez, a deviat în propria poartă, după o centrare scurtă și în forță, aparținând lui Omoh. FC Botoșani va juca duminica viitoare, acasă cu Academica, dar până atunci va întâlni joi formația macedoneană Shkendija, tot la Botoșani, din turul 2 al Europa League. Tot în cadrul etapei a 4-a, Dinamo se va deplasa luni la Mediaș, pentru partida cu Gaz Metan, un adversar mult mai facil decât FC Botoșani.

Declarația lui Deian Sorescu, după egalul cu FC Botoșani:

Mijlocașul dinamovist, Deian Sorescu, unul dintre cei mai buni jucători dinamoviști, a declarat după egalul cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Încercăm să îmbunătățim niște lucruri, au venit jucători noi, încercăm să legăm coneziuni între noi și să facem echipă puternică. Sunt supărat pe mine, că n-am reușit să ajut echipa, după ce am trimis mingea în bară, dar sunt fericit că am câștigat niște jucători în seara aceasta. Sper ca în meciul următor să marchez, de ce nu. Borja Valle este un jucător bun, astăzi și-a arătat clasa. Noi îl știm de la antrenament, este un jucător foarte bun și cu experiență. Cine vine la Dinamo, trebuie să pună suflet și să muncească, pentru că este un club cu tradiție.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X