Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Noiembrie 2017

După un meci de bun nivel tehnic, FCSB învinge greu Concordia, scor 2-1

FCSB-Concordia-2-1-et-17

În penultimul meci al etapei a 17-a, disputat duminică pe Arena Națională FCSB câștigă greu cu Concordia Chiajna, autorii golurilor fiind Dragoș Nedelcu și Gnohere, în minutele 14 și respectiv 40, pentru FCSB, în timp ce golul ilfovenilor a fost marcat de Andrei Marc, minutul 17.

Denis Alibec a fost introdus în teren, când mai erau de disputat 12 minute din meci, în aplauzele spectatorilor, aceiași spectatori, care în urmă cu ceva timp îl apostrofau. Mai recent a intrat în vizorul spectatorilor Florin Tănase, care a fost fluierat de câteva ori pe parcursul meciului!

La golul echipei Concordia marcat de Andrei Marc, cu un șut cu capul, portarul Florin Niță a greșit, ieșind neinspirat la respingerea mingiei, împiedicând și pe Momcilovic să intervină.

FCSB a meritat victoria, datorită unui joc colectiv foarte bun și atitudinii jucătorilor, diferența fiind făcută în prima parte a meciului. Planici a avut pe vârful ghetei golul de 3-1, în ultimul minut al primei reprize, atunci când sa făcut remarcat portarul italian Caparco, care a respins de pe linia porții.

Cu 17 puncte, după acest meci, Concordia ocupă același loc 11, de play-aut, în timp ce FCSB, rămâne pe prima poziție, cu 38 puncte, cu un punct mai mult față de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii