București, 08 Martie 2019

După victoria cu Dinamo Kiev, Chelsea are prima șansă la calificare în sferturile Europa League

../Imagini-002-2019/Chelsea-v-Dinamo-Kiev-3-0

Joi, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, în prima manșă a optimilor Europa League, Chelsea a câștigat partida cu Dinamo Kiev, scor 3-0 și are prima șansă de calificare în optimile competiției. La meci au asistat peste 37000 de spectatori, care au savurat golurile marcate de Pedro 17, Willian 65 și Hudson-Odoi 90.

Managerul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a declarat după victoria cu Dinamo Kiev, în legătură cu atacantul Callum Hudson-Odoi, conform BBC Sport, următoarele: „Sunt convins că este un jucător excelent. Dar, după părerea mea, un jucător la vârsta de 18 ani nu poate fi vârf. Când va ajunge la vârsta de 22 sau 23 de ani, va fi altceva. Cred că există o presiune când ai 18 ani, este foarte periculos pentru jucător. La 18 ani, obiectivul este să te îmbunătățești, mental, tactic și fizic.”

„El este în mintea mea, la fiecare meci. Cred că în Anglia, el este singurul jucător născut după anul 2000, cu 16 meciuri la nivel superior. Deci, pentru moment, avem nevoie de el să se îmbunătățească, fără presiunea presei, a fanilor, a clubului. Nu-mi place să vorbesc despre el, din acest motiv”, a spus în încheiere Maurizio Sarri.

Hudson-Odoi, mai are 18 luni în contract cu Chelsea și a fost deja ofertat de clubul Bayern München, pentru suma de 35 de milioane de lire sterline.    

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Concordia-FCSB-0-0

Citește și: După egalul obținut la Chiajna, FCSB rămâne în continuare pe locul 3 al clasamentului

După ce, cu două etape în urmă, FCSB se întorcea din deplasarea de la Călărași cu un singur punct, la fel s-a întâmplat și în meciul de la Chiajna, disputat luni...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X