București, 10 August 2019

După victoria cu Dinamo, Politehnica Iași este cel puțin provizoriu, noul lider al Ligii 1

../Imagini-006-2019/Iasi-Dinamo-2-0

Vineri la Iași, Politehnica a câștigat partida cu Dinamo, scor 2-0, contând pentru etapa a 5-a, din Liga 1 și trece cel puțin provizoriu pe prima poziție a clasamentului. Dinamo încă nu și-a revenit, reușind cel mai slab sezon din ultimele decenii, 4 înfrângeri din 5 meciuri disputate!

Golurile echipei Politehnica Iași, au fost marcate de Nicandro Breeveld, minutul 22, cu un șut cu capul, din centrarea lui Andrei Cristea și Ovidiu Horșia, minutul 31, din centrarea lui Iuliu Hațiegan. În afara celor două goluri, ieșenii au mai avut și o bară, autorul fiind Andrei Cristea, în minutul 6.

Cel mai bun jucător de pe teren, atacantul ieșean Ovidiu Horșia, a declarat în flash-interviul transmis imediat după fluierul final al arbitrului Sebastian Colțescu, la televiziunea Digi, următoarele: „Jocul îmi iese din ce în ce mai bine și mă bucură acest fapt și sper s-o țin tot așa. A fost o partidă grea, știam că Dinamo este o echipă foarte bună, cu un nume mare, iar noi luăm fiecare meci la victorie. Am intrat pe teren motivați, am vorbit și înainte cu băieții, mai ales că jucam acasă, cu publicul lângă noi și că trebuia să câștigăm cele trei puncte de acasă. La următorul meci, cel cu FCSB-ul, nu știu dacă voi juca.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Real-Madrid-antrenament

 

Citește și: Zinedine Zidane, neagă lipsa de respect față de Gareth Bale

Managerul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a negat lipsa de respect față de Gareth Bale și a afirmat că galezul ar fi refuzat să fie rezervă duminică...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X