București, 05 Mai 2019

După victoria cu Dinamo, scor 1-0, Dunărea Călărași trece pe locul de baraj

../Imagini-004-2019/Gabi-Iancu-Dunarea

Sâmbătă la Călărași, într-o partidă a etapei a 8-a din play-out, Dunărea Călărași a reușit să învingă Dinamo, scor 1-0 și să evadeze din locul 7, retrogradabil direct în liga secundă, pe locul 6, de baraj.

Pentru Dunărea Călărași, a marcat Ammari, în minutul 69, cu un șut din interiorul careului, din centrarea excelentă a lui Gabi Enache.

Arbitrul de centru Marcel Bârsan a fost nevoit să arate cartonașul roșu lui Gabi Enache de la Dunărea și lui Ricardo Grigore de la Dinamo, pentru o altercație, în minutul 82, iar pentru proteste, Dan Alexa a fost trimis în tribune cu 4 minute înaintea fluierului de final.

După victoria importantă obținută de către Dunărea, în partida cu Dinamo, antrenorul echipei călărășene, Dan Alexa a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Am făcut unul dintre meciurile noastre bune spre foarte bune. Am băgat în teren jucătorii care au calitate. Am jucat cu Iancu, vârf fals și este normal să schimbi strategia. A fost o victorie importantă, am părăsit locul de retrogradare directă și a venit așa ca o ușurare, pentru că am mai avut meciuri bune, chiar foarte bune, unde n-am reușit să câștigăm, fiind egalați pe finalul meciurilor și alta ar fi fost situația noastră în acest moment.”

De partea cealaltă, antrenorul dinamoviștilor Mircea Rednic, a declarat: „Îi felicit pe cei de la Dunărea că și-au dorit această victorie și noi ne-am dorit, dar am crezut că doar simpla noastră prezență în teren va aduce victoria. La felul cum ne-am comportat astăzi, nu meritam să câștigăm. Îmi asum această înfrângere, cred că ai mei erau în a 7-a zi de Paște. Noi tot sărbătoream, tot ciocneam ouă și ei jucau. Eu n-am reușit să-i fac să înțeleagă, chiar dacă le-am spus înainte de meci, că întâlnim o echipă care luptă pentru retrogradare, pentru ei, fiecare meci este o adevărată finală, că vor fi motivați.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Napoli-Arsenal-0-1

 

Citește și: După două victorii cu Napoli, Arsenal se califică în semifinalele Europa League, scor general 3-0

Joi, în partida din manșa secundă a sferturilor de finală din UEFA Europa League, disputată la Napoli, pe stadionul San Paolo, Arsenal a învins Napoli cu scorul de 1-0,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X