../Imagini-05-2020/CFR-Gaz-2-0.jpg

După victoria cu Gaz Metan, CFR Cluj rămâne la un punct în spatele craiovenilor

București, 14 Iulie 2020

În ultima partidă a etapei a 7-a din playoff-ul Ligii 1, disputată luni, CFR Cluj a învins acasă pe Gaz Metan, destul de greu, față de cum arată scorul final de 2-0. Golurile au fost înscrise de Ciprian Deac, din penalti, în minutul 39 și Damjan Djokovic, minutul 49.

Din minutul 80, CFR Cluj a evoluat cu un om în minus, fundașul central Kevin Boli, a văzut cartonașul roșu și nu va evolua în partida din etapa următoare, ce se va disputa sâmbătă pe Arena Națională, cu FCSB.

Echipa Gaz Metan, deși lipsită de doi jucători de bază, Marius Constantin și Sergiu Buș, a evoluat bine, închizând de multe ori toate culoarele spre poarta lui Pleșca și mai mult, a avut două situații de a marca, prin Droppa, în minutul 13 și în ultimul minut al prelungirilor meciului, prin Chamed, la o lovitură liberă.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon, presiunea este din ce în ce mai mare pe umerii jucătorilor lui Dan Petrescu, datorită jocului modest practicat în acest playoff, pornind cu trei puncte în plus față de U Craiova, iar acum se află pe locul doi în clasament.

Declarația lui Ciprian Deac, după victoria cu Gaz Metan:

Atacantul echipeiu CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat după victoria cu Gaz Metan, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Știam că nu vom avea un meci ușor, cu toate că le-au lipsit foarte mulți jucători, dar ați văzut ce înseamnă, dacă vrei poți să alergi și chiar ne-au pus probleme. Este bine că am reușit să marcăm, după care s-a văzut o liniște în jocul nostru, am ținut mai mult mingea. Sincer, sunt importante cele trei puncte, pentru că șimțeam o presiune destul de mare, pentru că dacă pierdem puncte, ne vom îndepărta tot mai mult de Craiova. Și dacă ești pe primul loc sau dacă ești pe doi, trebuie să joci la victorie, pentru că orice punct contează. Am avut după pandemie, 4 puncte avans, nu am știut să gestionăm bine situația și uitați unde s-a ajuns.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X