București, 27 Octombrie 2019

După victoria cu Hermannstadt din deplasare, scor 4-0, FCSB urcă pe loc de play-off

../Imagini-008-2019/Florinel-Coman-nr-7

FCSB condusă de pe bancă de Bogdan Argeș Vintilă, nu a cunoscut înfrângerea în ultimele șapte etape, reușind ca după ultima victorie înregistrată sâmbătă, la Tg. Mureș cu Hermannstadt Sibiu, din prima etapă a returului, scor 4-0, să urce pe poziția a 5-a a clasamentului.

Prin dubla reușită din minutele 39 și 51, precum și a două assist-uri, Florinel Coman a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. Au mai marcat pentru FCSB Adi Popa, minutul 43 și Edy Gnohere, minutul 72. În afara celor patru goluri, FCSB a mai beneficiat de o altă mare ocazie prin Moruțan, care a trimis în bară, în minutul 55.

Trebuie menționat faptul că, fundașul echipei FCSB, Chorbadzhiyski a văzut cartonașul roșu în ultimul minut al prelungirilor partidei, fiind eliminat, pentru cumul de cartonașe galbene.

Declarații de după meci ale protagoniștilor, acordate la televiziunea Digi Sport:

Florinel Coman, omul meciului, a declarat: „Am făcut un joc foarte bun și mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa pentru a obține toate cele trei puncte. Mă gândesc să înscriu la fiecare meci, din fericire mi-a ieșit la ultimele trei și sper să o țin tot așa. Ca echipă, acesta a fost cel mai bun joc din campionat, am marcat patru goluri. Cei de la Hermannstadt, au fost o echipă agresivă, în special în primele minute, dar am reușit să marcăm acel gol norocos din fază fixă și apoi ne-am dat drumul la joc.”

Antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Neagoe, a pus înfrângerea pe seama evoluției slabe a jucătorilor săi, spunând: „Am primit goluri din niște greșeli, efectiv de juniori. Primul gol l-am primit după un corner, jucătorii știau foarte bine ce au de făcut, să-și țină oamenii în marcaj. Cred eu că până în acel moment, FCSB nu-și crease ocazii. Băieții au stat destul de bine în teren, le-am închis spațiile, într-adevăr, nu am fost periculoși pe faza ofensivă, dar totul decurgea normal, pentru că nici ei nu-și creaseră ocazii. Sincer, la nivelul acesta în prima ligă, este jenant să te prezinți de această manieră. Jucători profesioniști și să mai ai și pretenții. Le-am spu și la cabină, că este rușinos, faptul că poți pierde un meci, dar nu de maniera aceasta.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Ovidiu-Morutan

 

Citește și: România U21, învinge Campiona Mondială de la U20, Ucraina, scor 3-0

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, selecționata României U21, a întâlnit joi selecționata similară a Ucrainei, pe care a învins-o cu scorul de 3-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X