../Imagini-08-2020/Mario-Rondon

După victoria cu cei de la KuPS, CFR așteaptă tragerea la sorți din grupele Europa League

București, 02 Octombrie 2020

În play-off-ul Europa League, CFR Cluj a reușit joi pe propriul stadion, o victorie meritată, scor 3-1, cu formația din Finlanda KuPS și ca drept consecință calificarea în grupele Europa League, a căror tragere la sorți va fi astăzi, începând cu orele 14:00.

Golurile echipei antrenate de Dan Petrescu, au fost marcate de Mario Rondon, minutele 5 și 56; Gabriel Debeljuh, minutul 42. Pentru finlandezi, a marcat Aniekpeno Udoh, minutul 90+1. Tehnicianul Campioanei României în exercițiu, are meritul calificării echipei sale, întrucât a pregătit excelent tactic partida, mai ales că terenul de joc a suferit ceva din cauza ploii abundente de la Cluj, de dinaintea partidei.

La tragerea la sorți de astăzi, CFR Cluj face parte din urna a 3-a valorică, datorită coeficienților UEFA. Va întâlni adversari mult mai bine cotați și rămâne de văzut care vor fi aceștia, după orele 14:00.

Declarația lui Dan Petrecu, antrenorul echipei CFR Cluj, după victoria cu KuPS:

După victoria cu finlandezii de la KuPS și calificarea în grupele Europa League, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Știam că adversarul este foarte puternic, chiar dacă unii nu m-au crezut. Prima repriză a fost echilibrată, au avut și ei ocazii, am avut și noi. Din fericire pentru noi, la primele două ocazii mari, am marcat. Ei au avut o ocazie și n-au marcat, fazele fixe le-au bătut excelent și ei în prima repriză, iar noi la fază fixă am înscris și cred că acolo s-a făcut diferența. În repriza a 2-a, a fost greu până am marcat golul 3, iar după aceea, am controlat jocul, puțin ne-am relaxat pe final și am primit acel gol, care m-a deranjat, dar până la urmă, ținând cont că ne-am calificat al doilea an la rând în grupele Europa League, eu zic că este ceva fantastic.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X