../Imagini-07-2020/Elvir-Koljic

După victoria de la Ovidiu cu FC Viitorul, U Craiova are punctaj maxim după trei etape

București, 15 Septembrie 2020

După un joc excelent și profitând de faptul că, gazdele au evoluat în 10 oameni, încă din minutul 3, U Craiova îi administrează echipei FC Viitorul o înfrângere zdrobitoare, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 3-a, din Liga 1.

Atacantul echipei U Craiova, Elvir Koljic a realizat o dublă, în minutele 18 și 51, iar celelalte goluri ale craiovenilor, au fost înscrise de Nicușor Bancu, minutul 66 și Andrei Ivan, minutul 75. Pentru FC Viitorul, a înscris Luckassen, minutul 45+3.

Din minutul 3, după ce Artean l-a faultat pe Cicâldău, provocând-ui o comoție scurtă, gazdele au evoluat cu un om în minus, iar Artean își va afla în zilele viitoare, numărul de etape de suspendare, cel mai probabil două.

După felul cum au evoluat, jucătorii conduși de pe bancă de spaniolul Ruben De La Barrera, nu puteau emite pretenții mai mari de la acest joc. Gabi Iancu a evoluat șters, zidul așezat la lovitura liberă de la 17 metri, executată de Koljic, a fost ca și inexistent, cei aflați în zid, s-au ferit să nu fie loviți de minge!

După acest rezultat, U Craiova cu punctaj maxim din 3 jocuri, ocupă locul 1 în clasament, în vreme ce FC Viitorul, cu un singur punct, a preluat ultima poziție din clasament. În etapa a 4-a, U Craiova va juca acasă cu FC Voluntari, iar FC Viitorul se deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X