București, 29 Aprilie 2019

Etapa a 7-a, play-off ǀ Victorie chinuită obținută de FCSB în partida cu Astra, scor 1-0

../Imagini-003-2019/FCSB-Astra-1-0

Duminică, în ziua de Paște, FCSB și Astra Giurgiu, s-au confruntat pe Arena Națională, într-o partidă a etapei a 7-a din play-off, victoria revenind în cele din urmă, cu scorul de 1-0, echipei FCSB, care se apropie la 2 puncte față de CFR Cluj, echipă care are un joc mai puțin disputat.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 55, din pasa lui Denis Man. Trebuie spus că, tentativele de simulare ale lui Tănase, sunt cunoscute de arbitrii de centru și practic cu greu mai scoate un penalty, poate chiar și atunci când are dreptate jucătorul. După meci, Tănase declara că ar fi trebuit să primească nu mai puțin de 3 penalty-uri în partida cu Astra.

Pentru Astra, meciul nu avea practic nicio miză, dar cu toate acestea, a avut două situații clare de gol, mai întâi, cea a lui Butean, din minutul 40, cu un șut puternic din afara careului, mingea fiind respinsă spectaculos de Bălgrădean și cea din ultimul minut de prelungiri, autor Cestor, șut cu capul din poziție excelentă, pe lângă poartă.

FCSB, în afara golului marcat de Florin Tănase, a mai avut o ocazie mare prin Denis Man, șutul acestuia din 16 metri a lovit stâlpul porții lui Santos.

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat după victoria cu Astra, la televiziunea Telekom, următoarele: „Din punctul meu de vedere, a fost un joc bun, am întâlnit un adversar destul de dificil, un adversar care joacă fotbal. Sa calificat în play-off și cred că și-a îndeplinit obiectivul, jucând un fotbal bun. Mă bucur pentru cele trei puncte, mă bucur pentru băieți că au câștigat. Au avut o bună atitudine, se putea mult mai mult, să mai înscrie la ocaziile care le-au avut, dar așa a fost să fie. La ultima fază de meci, a fost o nesincronizare a apărării, Cestor fiind singur în careu. Era un moment delicat pentru noi dacă luam gol în ultimele secunde.”

„Sper ca în continuare să câștigăm meciurile pe care le mai avem de disputat. Nu a fost ușor să câștigi cu Astra. Eu cred că în România, nu există o Barcelona sau un Real Madrid, eu știu un Liverpool sau un Manchester City. Este greu să domini de la capăt la coadă toate adversarele și să câștigi cu 2 sau 3-0. Fiecare meci, are istoria lui și trebuie să luăm punctele pozitive”, a mai spus în încheiere Mihai Teja.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Slavia-Chelsea-0-1

 

Citește și: Chelsea învinge Slavia Praga, în deplasare, în manșa tur din sferturile Europa League, scor 1-0

Prin victoria la limită obținută joi, în manșa tur din sferturile de finală UEFA Europa League, Chelsea are prima șansă să se califice în semifinalele competiției...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X