București, 16 Noiembrie 2019

Explicația precum că, suedezii au fost mai buni ca noi, nu este edificatoare

../Imagini-008-2019/Romania-Suedia-0-2

Selecționata României, cu Cosmin Contra la timonă, a pierdut partida cu Suedia, în meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020, disputat vineri, scor 2-0 și va termina rușinos în clasamentul grupei F a preliminariilor, după meciul cu Spania, undeva pe locul 4.

Atât selecționerul Cosmin Contra cât și Nicușor Stanciu, care au fost intervievați după eșecul cu Suedia, au pus rezultatul pe seama valorii loturilor celor două formații, spunând „atât am putut”. De aici trebuia să intre în joc deciziile selecționerului, înaintea primului meci de calificare, începând de la valoarea jucătorilor de moment selecționați, lăsând la o parte prejudecățile. Asfel pe Mitriță nu l-a mai convocat o perioadă pentru că evolua în America, pe Săpunaru nu l-a mai convocat fără un motiv plauzibil.

Cosmin Contra își încheie mandatul, cu această campanie de calificare ratată, după meciul cu Spania și nu este exclus să ne trezim că Președintele FRF Răzvan Burleanu îi va prelungi contractul! Desigur Cosmin Contra nu va refuza și ne vom trezi ca și la meciurile de play-off din martie 2020 să-l avem din nou pe banca Naționalei.

Între ultimul selecționer al Naționalei, germanul Christoph Daum și Cosmin Contra, nu este nicio diferență, ambii au ratat câte o calificare la un turneu final major, în schimb Christoph Daum are unele circumstanțe, nefiind român, s-a scris că nu cunoaștea prea bine fotbalul românesc. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Robert-Moldoveanu-foarfeca

 

Citește și: Dinamo este a 5-a echipă calificată în optimile Cupei României, după ce a trecut de Foresta Suceava

După victoria clară cu scorul de 4-0, cu echipa din Liga a 3-a, Foresta Suceava, în partida din optimile Cupei României, disputată miercuri...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X