FC Argeș pierde la Sibiu, iar Academica Clinceni este matematic calificată în playoff

București, 04, Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Hermannstadt-Arges-4-1

FC Argeș a fost înfrântă la Sibiu, în partida disputată sâmbătă cu Hermannstadt, scor final 4-1, în cadrul etapei a 29-a, din Liga 1. După acest rezultat, Academica Clinceni este calificată în playoff. Ocupanta locului 6 de playoff, FC Botoșani va juca în această zi, acasă cu FC Viitorul, iar o victorie a gazdelor va elucida și ultima poziție de playoff. Orice alt rezultat al botoșenenilor, în afara victoriei, va amâna suspansul până în ultima etapă și în acest caz, Astra, FC Argeș și Chindia, vor mai avea speranțe.

Victoria categorică a sibienilor, le mărește zestrea de puncte, în speranța salvării de la retrogradare și le dă încredere jucătorilor în abordarea ultimului meci din sezonul regular cât și în playout. FC Argeș reușise să deschidă scorul dintr-un penalti, transformat după două încercări de Malele, în minutul 23, însă după evoluția excelentă a sibienilor, au reușit să răstoarne rezultatul și să înscrie de 4 ori, prin Yazalde, '43, '51; Aosman, '77 și Mățel, '90+4.

În ultima etapă a sezonului regular, care se va disputa în jurul datei de 10 aprilie, FC Argeș va evolua la Pitești cu Chindia, iar Hermannstadt se va deplasa la Iași, pentru jocul cu Politehnica. Dacă FC Botoșani nu va învinge FC Viitorul, meciurile echipelor implicate pentru ocuparea ultimului loc de playoff, se vor disputa la aceiași oră și în aceiași zi.

Declarația  antrenorului echipei Hermannstadt, Eugen Beza, după victoria cu FC Argeș

După victoria cu FC Argeș, antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Beza, a declarat la conferința de presă următoarele: „Sunt foarte fericit pentru atitudinea băieților, chiar dacă se folosește acest tertip, când câștigi un meci, dar astăzi au avut o atitudine senzațională, toți care au fost în teren. Aș vrea să scot în evidență grupul, am simțit putere din partea lor. După așa o victorie, jucătorii se bucură, savurează momentul. Pentru meciul acesta, ne-am îndeplinit obiectivul propus, dar pentru meciul următor de la Iași, va trebui să fixăm noi obiective și trebuie să avem atitudinea și entuziasmul pe care l-am avut astăzi, iar probabil, jocul ne va răsplăti.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X