../Imagini-08-2020/Autogolul-lui-Seroni

FC Botoșani învinsă la Sibiu și după cinci etape, mai sunt doar două echipe fără înfrângere

București, 29 Septembrie 2020

Hermannstadt Sibiu și FC Botoșani, s-au confruntat luni într-o partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, la capătul căreia gazdele au învins cu scorul de 2-1. Prin înfrângerea suferită, FC Botoșani a ratat șansa să treacă pe locul secund al clasamentului, astfel că rămâne pe locul 5, în timp ce Hermannstadt a urcat 6 poziții, ajungând pe locul 6, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, ambele cu câte 8 puncte acumulate.

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 8, prin autogolul lui Șeroni, iar golul victoriei, a venit în minutul 89, dintr-un penalti discutabil, acordat cu multă ușurință de arbitrul Andrei Chivulete și transformat de Romario Pirez. FC Botoșani reușise egalarea în minutul 36, prin Hamidou Keyta.

În campionatul Ligii 1, doar primele două echipe din clasament, U Craiova și CFR Cluj, rămân neînvinse după cinci etape. În etapa a 6-a, U Craiova va juca acasă cu Poli Iași, CFR Cluj se deplasează la Ovidiu pentru jocul cu FC Viitorul. Hermannstadt va face o deplasare scurtă la Mediaș, pentru partida cu Gaz Metan, iar Botoșaniul întâlnește acasă pe Chindia. Tot în cadrul etapei a 6-a, după care campionatul se va întrerupe, pentru jocurile Echipei Naționale, va fi și derby-ul FCSB- Dinamo, un meci al orgoliilor.

Declarația tehnicianului Ruben Albes, după victoria echipei sibiene cu FC Botoșani:

După victoria cu FC Botoșani, antrenorul sibienilor, Ruben Albes, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În fiecare zi, jucătorii ne arată că au multă pasiune, au foame de rezultate, de performanță. Toți suporterii acestei echipe, trebuie să fie mândri. A fost o zi dificilă pentru noi astăzi. Caiado și Karanovic nu au fost incluși pentru acest meci, în această echipă nu sunt doar jucătorii de pe teren, sunt și ceilalți, de lângă. Trebuie să fie toți pregătiți, atunci când sunt pe bancă să intre în teren. Suntem după etapa a 5-a, deocamdată n-am făcut nimic. În următorul meci cu Gaz Metan, trebuie să ne îmbunătățim nivelul și vedem unde putem ajunge.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X