București, 26 Noiembrie 2019

FC Viitorul a învins în superioritate numerică Sepsi, scor 4-1, în ultima partidă a etapei a 17-a

../Imagini-008-2019/Viitorul-Sepsi-4-1

Luni la Ovidiu, FC Viitorul și Sepsi au disputat ultima partidă a etapei a 17-a, din Liga 1, încheiată cu scorul de 4-1, în favoarea constănțenilor. Golurile au fost marcate de Virgil Ghiță, 4; Louis Munteanu, 52; Rivaldinho, 78 și Cosmin Matei, 86 (pen), pentru FC Viitorul, respectiv Pavol Safranko, 27, pentru Sepsi.

Sepsi a evoluat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Răzvan Tincu, pentru cumul de cartonașe galbene. După numai 4 minute, Bouhenna vede al doilea cartonaș galben și este eliminat, iar Sepsi se vede obligată să evolueze în 9 oameni.

Oaspeții au contestat deciziile brigăzii de arbitri, conduse la centru de Sebastian Colțescu, atât pentru cele două eliminări, cât și la faza când s-a acordat penalty, la un presupus henț în careu, comis de Jakob. În lipsa arbitrajului asistat video, deciziile din teren nu se pot schimba, urmând ca cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor să constate dacă arbitrii au greșit și să fie opriți de la delegări.

După acest rezultat, FC Viitorul urcă pe locul secund în clasament, cu 32 puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul 11, cu 15 puncte.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după victoria cu Sepsi, la televiziunea Digi, următoarele: „Pe noi interesa foarte mult victoria, să luăm cele trei puncte. Am făcut o primă repriză bună, am jucat bine, am fost rapizi, am provocat anumite lucruri. Cred că ne-a lipsit golul, în rest, suntem mulțumiți de rezultat, ne trebuia victoria, aveam nevoie de ea și îmi felicit jucătorii, mai ales că am avut 4-5 jucători accidentați, s-a mai accidentat și Zoua, în minutul 7, dar a intrat un copil, care a făcut un joc fantastic, a dat și gol. Louis Munteanu este un atacant, îi place golul.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat la același post TV: „În primul rând, cred că mi-e rușine de mine să vorbesc de D-l Colțescu, care este la al nu știu câtelea joc pe care îl strică în campionatul primei Ligi. Cred că și astăzi, a avut o prestație jalnică. Nu doar din cauza lui am pierdut și noi am contribuit, pentru că am jucat pe teren, dar atât timp cât primele două faulturi, au fost cartonașe, fără niciun fel de problemă, era foarte clar. Eram avizați, le-am transmis jucătorilor, din păcate, n-au știut nici ei să gestioneze. Este și dificil să joci împotriva unui asemenea arbitru. Nu mai vorbesc de penalty-ul dat la 3-1 pentru adversar. CCA știa foarte bine că în următoarea etapă jucăm cu Craiova și ne-au trimis arbitru din Craiova.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Mario-Rondon

 

Citește și: Ciprian Deac: Arlauskis a prins o zi mare și ne-a salvat în multe momente

CFR Cluj a obținut trei puncte importante după partida cu Rennes, scor 1-0, disputată joi la Cluj, în cadrul grupei E, din Europa League și...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X