București, 05 Aprilie 2019

FC Viitorul câștigă în manșa tur a semifinalei Cupei României, în deplasare cu U Craiova, scor 2-1

../Imagini-003-2019/Nicusor-Bancu

FC Viitorul a reușit să răstoarne rezultatul și să se impună la Craiova, în meciul din semifinala Cupei României, cu Universitatea Craiova, disputat Joi pe stadionul Ion Oblemenco și încheiat cu scorul de 2-1. După acest rezultat, prima șansă de calificare în finala Cupei României, o are FC Viitorul. Returul acestei semifinale, se va disputa peste trei săptămâni, la Ovidiu.

Nicușor Bancu a deschis scorul pentru Universitatea Craiova, în minutul 5, din pasa genială a lui Fortes. Pentru FC Viitorul, au marcat Houri, în minutul 77 și Rivaldinho, minutul 89. Greșeala antrenorului echipei U Craiova, Devis Mangia, a fost atunci când l-a înlocuit pe atacantul Fortes, unul dintre cei mai buni jucători, coautor la singurul gol din minutul 5 și l-a introdus pe Nuno Rocha, unul dintre cei mai contestați jucători de tribună, care de altfel, a avut și o evoluție ștearsă.

Atacantul echipei FC Viitorul, brazilianul Rivaldinho, autorul golului victoriei, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Victoria este foarte importantă, dar nu am câștigat nimic. A fost doar un meci și mai avem un meci foarte important, care va fi mult mai greu ca acesta. Trebuie să fim conectați și să facem tot ce trebuie, tot ce ne va zice Mister pentru ca să ajungem la finală. Nu pornim favorită pentru retur, pentru că, într-o semifinală cu două echipe bune, cum sunt Viitorul și Craiova, nu există favorită. Normal că avem un avantaj, pentru că am câștigat prima partidă, dar nu suntem favoriți, va fi un meci deschis”.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Viitorul-CFR-0-1

 

Citește și: FC Viitorul este o echipă imprevizibilă, câștigă în deplasare cu FCSB, dar pierde acasă cu CFR Cluj

După ce în prima etapă din play-off, FC Viitorul reușea să se întoarcă de pe Arena Națională, după meciul cu FCSB, cu toate punctele, în etapa următoare,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X