București, 14 Mai 2019

FC Viitorul învinge Astra Giurgiu și urcă pe podium, cu o etapă înaintea finalului play-off

../Imagini-004-2019/Ianis-Hagi

Luni, la Ovidiu, în ultima partidă a etapei a 9-a, FC Viitorul a câștigat cu scorul de 3-0, meciul cu Astra Giurgiu și urcă pe poziția a 3-a din clasamentul play-off, cu 36 puncte, la egalitate cu U Craiova, despărțite de golaveraj.

Managerul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi și-a menajat mai mulți jucători titulari, la fel cum a făcut și în etapa a 8-a, pentru meciul decisiv cu U Craiova, pentru locul 3, care asigură calificarea în turul 1 preliminar din Europa League.

Golurile au fost marcate de Eric de Oliveira în minutul 44 (pen), Andreas Calcan, minutul 66 și Denis Drăguș, minutul 74.

Echipa Astra Giurgiu, ai căror jucători nu și-au primit drepturile contractuale de câteva luni, a dat o replică destul de ștearsă, având totuși două situații clare de gol, prima în minutul 30, prin Llullaku și a doua, prin același jucător, în minutul 51.

Denis Alibec, singurul jucător al Astrei Giurgiu, care s-a făcut remarcat prin câteva pase geniale, a declarat după eșecul cu FC Viitorul, la televiziunea Digi, următoarele: „După câte ați văzut, de când a început play-off-ul suntem în cădere, n-am reușit să câștigăm decât un meci și acela cu șansă. Chiar nu am o explicație, dar trebuie să mergem înainte și să ne schimbăm mentalitatea, dacă vrem să câștigăm finala Cupei României. Mi-am făcut datoria să dau cele două pase bune, mai departe nu pot eu să-i învăț cum să dea la poartă. În finala Cupei, sper să nu arătăm așa ca în tot play-off-ul și trebuie totuși să ne motiveze că suntem într-o finală și cred că oricine ar vrea să câștige. Principala cauză a jocului nostru, este cea a problemelor financiare, dar cred că o putem scoate la capăt cu câștigarea Cupei și să ne facem o vacanță frumoasă.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Darius-Olaru-nr-10

 

Citește și: Concordia pierde acasă în partida cu Gaz Metan, dar mai speră la evitarea retrogradării

Neînvinsă în play-out după șapte etape, Gaz Metan se întoarce cu toate punctele de la Chiajna, după victoria cu 2-0 din meciul cu Concordia, disputat vineri...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X