../Imagini-01-2021/Golul-lui-Luckassen

FC Viitorul învinge Hermannstadt, scor 2-1, în partida restantă din etapa a 12-a, din Liga 1

București, 11 Ianuarie 2021

Mircea Rednic și FC Viitorul, pășesc cu dreptul în anul 2021 și obține victoria meritată, scor 2-1 cu Hermannstadt Sibiu, din restanța etapei a 12-a, disputată duminică la Ovidiu, încheind astfel și ultima partidă a turului de campionat al Ligii 1.

Pentru FC Viitorul, au marcat Kevin Luckassen, minutul 38 și Andrei Ciobanu, minutul 84, iar pentru Hermannstadt, singurul gol a fost înscris de Raul Opruț, în minutul 19.

Cele mai mari ocazii de gol ale partidei, le-au avut jucătorii echipei FC Viitorul, în minutele 8 și 68, prin George Ganea, șut din apropiere și respinngere spectaculoasă a portarului Cristiano și respectiv Romario Benzar, care a trimis mingea în bara transversală, din lovitură liberă.

După acest rezultat, FC Viitorul ocupă în clasament poziția a 6-a, cu 20 puncte, în vreme ce sibienii ocupă locul 14, cu numai 15 puncte. În prima etapă a returului, care începe cu etapa intermediară din mijlocul acestei săptămâni, FC Viitorul se deplasează la Arad, pentru jocul de vineri cu UTA, iar Hermannstad va întâlni miercuri acasă Dinamo.

Declarația antrenorului Mircea Rednic (FC Viitorul), după victoria cu Hermannstadt Sibiu:

Antrenorul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „A fost un meci bun, cred că este o victorie meritată, ținând cont de ocaziile pe care le-am avut. Iar am avut în fața noastră, un portar foarte bun, pe toți portarii îi facem mari, de când am venit aici. Mă bucur și aveam nevoie de această victorie. Am văzut o descătușare a jucătorilor în vestiar. Este o perioadă în care, ca să obții o victorie, trebuie să muncești mult și să ai și puțin noroc. Luckassen a făcut cel mai bun joc al lui, de când am venit eu la echipă. La fel, Andrei Ciobanu este un jucător cu calitate, mă bucur pentru el.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X