București, 14 Aprilie 2019

FC Viitorul învinge U Craiova, scor 2-1 și se apropie de podiumul clasamentului

../Imagini-003-2019/Viitorul-Craiova-2-1

Sâmbătă, pe stadionul din Ovidiu, FC Viitorul a câștigat partida din cadrul etapei a 5-a, din play-off, cu U Craiova, scor 2-1 și se află la numai un singur punct de locul 3, ocupat de craioveni și la 5 puncte de locul 2, ocupat de FCSB.

Venit din Statele Unite, pentru a-și vedea fiul, legenda braziliană Rivaldo, nu a avut ce pierde, participând cu o zi înaintea meciului, la antrenamentul echipei FC Viitorul, apoi a dat startul partidei și în minutul 57, a putut să-și aplaude fiul, atunci când Ronaldinho a reușit golul de 2-1 pentru FC Viitorul.

Universitatea Craiova a început bine partida, reușind să marcheze relativ repede, în minutul 10, prin Cristi Bărbuț, dar s-a văzut egalată în minutul 43, prin reușita de senzație a căpitanului echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, cu un șut de la aproape 30 de metri. Trebuie menționat faptul că, Bărbuț a marcat dintr-o poziție clară de ofsaid, nesemnalizată de arbitrul asistent.

După meci, marele Rivaldo a fost intervievat de reporterii televiziunilor Digi și Look Tv, iar traducerea a fost realizată chiar de fiul său Rivaldinho, declarând următoarele: „Cînd vin în România, vin cu noroc pentru fiul meu, pentru că de fiecare dată el dă gol. Am fost fericit și acum că el a dat gol și echipa sa a câștigat meciul. Golul lui Ianis Hagi a fost un gol al unui jucător de clasă, fiind un gol foarte frumos.”

Întrebat despre ce a realizat Gică Hagi aici, Rivaldo a spus: „Ce a făcut aici mister Hagi, este un proiect foarte bun, foarte frumos, iar lumea trebuie să știe acest lucru.”

Răspunzând la întrebarea despre jocul de pase al echipei FC Viitorul, dacă se apropie de cel al echipei Barcelona, Rivaldo a spus: „Jocul echipei Viitorul se pare că se apropie de felul cum joacă Barcelona, dar jucătorii nu au acea experiență, sunt jucători tineri, dar au viitor.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Steaua-Progresul-4-1

 

Citește și: Liga a 4-a ǀ Steaua învinge Progresul 2005, scor 4-1, în ultima partidă a etapei a 20-a

Cu 10 etape înaintea finalului sezonului, Steaua are un avans de 4 puncte în fața echipei Dinamo, ambele echipe au câte o singură partidă pierdută,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X