București, 07 Octombrie 2019

FC Viitorul obține victorie cu CFR Cluj, scor 3-1 și o egalează la puncte

../Imagini-008-2019/Viitorul-CFR-3-1

FC Viitorul profită de oboseala acumulată a echipei CFR Cluj, după deplasarea acestora la Glasgow, de joi și îi administrează o înfrângere cu scorul de 3-1, în partida disputată duminică la Ovidiu, urcând astfel pe locul secund al clasamentului, la egalitate de puncte cu aceștia.

După o primă repriză slabă, CFR Cluj a intrat la cabine cu rezultatul de 2-0, în defavoarea lor, scorul oglindind astfel raportul de forțe din teren. După pauză, Dan Petrescu a efectuat câteva schimbări și jocul a fost echilibrat, ambele echipe reușind să marcheze câte un gol.

Golurile echipei FC Viitorul au fost realizate de Peteleu, 27 (aut); Cosmin Matei, 36 și Rivaldinho, 57, iar pentru CFR Cluj, a marcat din penalti Culio, în minutul 75.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a fost portarul gazdelor, Căbuz, care a apărat excelent, salvând-uși echipa de la gol în minutele 66 și 84, la șuturile lui Costache, Bordeianu și Peteleu.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după victoria împotriva CFR-ului, la televiziunea Digi, următoarele: „Dan Petrescu are o echipă bună, joacă din trei în trei zile. Toată strategia pe care am plănuit-o, la ședințele care le-am avut în săptămâna aceasta, pentru că am stat mult împreună cu ei, a fost să-i conectez, pentru că știam de importanța meciului și că jucăm cu o echipă europeană. Trebuia să te ridici la nivelul Europei, la intensitate, la tranziție. Am fost inspirat la alegerile făcute. Am avut mulți atacanți, care vin din atacanți, au jucat în mijloc, am avut controlul meciului. După 3-0, am pierdut controlul jocului pentru că este greu ca jucătorii să mențină același tonus. Am avut un portar care este în formă, bravo lui Căbuz. Suntem la egalitate de puncte cu CFR-ul, suntem în față. În vară am vândut cei mai buni jucători, stăm bine! Este un început bun de campionat. De acum trebuie să pregătim bine meciul cu Clinceniul, pentru că este o formație care știe fotbal și trebuie să jucăm foarte bine ca să câștigăm meciul.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Rapid-v-Gloria-Buzau-3-2

 

Citește și: Rapid obține încă trei puncte în lupta pentru promovare în Liga 1, scor 3-2 cu Gloria Buzău

Duminică la prânz, pe stadionul din Regie, într-un meci al etapei a 8-a, din Liga a 2-a, Rapid s-a impus în fața Gloriei Buzău, scor 3-2, reușind să răstoarne...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X