București, 26 Februarie 2019

FC Voluntari învinge Concordia în deplasare, scor 3-1 și îi predă lanterna roșie

../Imagini-002-2019/Concordia-Voluntari-1-3

Ultima partidă a etapei a 25-a, disputată luni la Chiajna, între Concordia și FC Voluntari, s-a încheiat cu victoria echipei din Voluntari, scor 3-1. După ce a fost condusă pe tabela de marcaj, în minutul 70, prin golul lui Moussa, FC Voluntari a reușit să răstoarne rezultatul și să marcheze de trei ori, prin Tudorie, minutul 71, Balaur, minutul 77 și Gadze minutul 87.   

După acest rezultat, echipa antrenată de Cristiano Bergodi, a predat lanterna roșie celor din Chiajna, având și șanse ca locurile să nu se mai inverseze după ultima etapă, atunci când, Voluntari întâlnește acasă FCSB și chiar dacă vor pierde, Concordia are meci greu în deplasare cu Dinamo.

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat după victoria obținută la Chiajna, la postul de televiziune Digi, următoarele: „După ce am luat gol, pentru orice echipă era greu, dar am reacționat foarte bine. Mă bucur de acest moment, este o victorie foarte importantă pentru noi, pentru că eram pe ultimul loc al clasamentului. Încet-încet, facem o treabă bună. Este normal, mai avem mult de muncă. Băieții au jucat binișor, vreau să-i felicit, chiar dacă nu au făcut un joc strălucit, dar au obținut o victorie foarte importantă în deplasare, cu o echipă concurentă care se bate la retrogradare.

De când am venit la Voluntari, eu cred că am făcut o muncă bună aici cu băieții, pentru că ei sunt principalii actori pe teren, nu este antrenorul, dar jucătorii fac antrenorul bun! Când am venit am găsit o echipă în care moralul nu era bun. Eram la 7-8 puncte față de Concordia și Călărași. Acum am depășit oricum o echipă și încet-încet sperăm să ne apropiem și de Călărașt sau de alte echipe. Când se vor înjumătăți punctele, cred eu că ne apropiem cu aceleași șanse de celelalte echipe pentru salvarea de la retrogradare.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/FCSB-Hermannstadt-3-0

Citește și: FCSB învinge Hermannstadt, la scor de neprezentare și trece din nou pe locul doi

Ultima partidă a etapei cu numărul 23, disputată luni pe Arena Națională, între FCSB și Hermannstadt Sibiu, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 3-0...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X