../Imagini-05-2020/Sepsi-Voluntari-1-2.jpg

FC Voluntari învinge Sepsi și întrerupe seria de trei egaluri consecutive ale acesteia

București, 17 Iunie 2020

După victoria obținută marți, în prima partidă a etapei a 4-a din playout cu Sepsi și în deplasare, scor 2-1, FC Voluntari este echipa momentului din playout, cu două victorii și două egaluri din 4 jocuri disputate. Cu 18 puncte, FC Voluntari se plasează pe locul 3 în clasamentul playout și totuși, mai sunt multe etape de disputat și de la locul 2 în jos, nicio echipă nu poate fi lipsită de grijile retrogradării.

Golurile de pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, au fost marcate de Nicolae Carnat, minutul 1, pentru Sepsi, respectiv Claudiu Belu Iordache, minutul 68 și Mihai Căpățână, minutul 71, pentru FC Voluntari. În lipsa sistemului de arbitraj video, VAR, fiecare echipă a avut câte un gol valabil anulat, din greșeli de arbitraj, ambele faze fiind pe partea asistentului Vladimir Urzică, dar nici centralul Horia Mladinovici nu are niciun fel de scuză, cel puțin la golul anulat echipei Sepsi, atunci când Cojocaru a scos mingea care trecuse cu toată circumferința de linia porții.

În etapa a 5-a, ce va începe vineri, FC Voluntari va juca acasă cu Poli Iași, de la ora 17:00, iar Sepsi va sta cel mai probabil, întrucât Dinamo este sub procedura de Covid, fiind probabil la al 3-lea joc consecutiv amânat!

Declarația antrenorului echipei FC Voluntari, după victoria cu Sepsi:

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat după victoria cu Sepsi, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Mulțumesc pentru victorie jucătorilor mei, am o echipă puternică din toate punctele de vedere și calitativ și al caracterelor. Sunt mândru de ei, sunt mândru că lucrez cu ei, au arătat caracter, determinare, dorință, agresivitate. Cred că dacă era și 2-0 sau 3-0, tot reveneam. Am dat goluri, ni s-a anulat și nouă un gol, am avut multe ocazii ratate. Eu cred că am făcut un meci bun astăzi, mă bucur pentru cele trei puncte, jucătorii sunt artizanii la tot ce se întâmplă aici. Nu vreau să comentez golul anulat celor de la Sepsi, nici nu se vede foarte bine de pe margine. S-a anulat câte un gol fiecărei echipe, dar una peste alta am avut ocazii mult mai multe. Am intrat rău în joc, pentru că am luat gol la prima fază, ei au fost mai agresivi, dar până la urmă, echipa mai bună a câștigat.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X