București, 04 Noiembrie 2019

FCSB a reușit să câștige partida cu Sepsi, după un penalti controversat obținut de Tănase

../Imagini-008-2019/FCSB-Sepsi-2-1

FCSB și Sepsi au oferit duminică pe Arena Națională un spectacol fotbalistic plăcut ochiului, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga 1, cu răsturnare de scor, cu ratări imense și un penalti controversat acordat de centralul Horațiu Fesnic.

Prima repriză a aparținut clar echipei Sepsi, care a reușit să intre la cabine cu avantaj, urmare a golului frumos marcat în minutul 27, de Goran Karanovic. Campionul ratărilor a fost Florinel Coman, care a ratat cât pentru un campionat întreg, în schimb a dat pasa golului decisiv pentru Florin Tănase din minutul 60.

Cea mai controversată fază a meciului, a fost cea din minutul 54, atunci când Florin Tănase a obținut penalti, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, ușor acordat de centralul Horațiu Fesnic. Chiar Florin Tănase, a declarat după meci, că la acea fază se aștepta să primească un cartonaș galben pentru simulare. Până la implementarea arbitrajului video, din sezonul următor, ne mai așteptăm să întâlnim multe asemenea decizii controversate ale aribitrilor.

Ținând cont de multitudinea ocaziilor care și le-a creat în repriza secundă, FCSB a meritat victoria, fiind echipa care le-a pus cele mai multe probleme echipei covăsnene în acest campionat. Sepsi are apărarea cea mai bună, avînd numai 13 goluri încasate în 15 partide.

Declarații de după meci:

Antrenorul echipei Sepsi, Laszlo Csaba, care a preluat echipa din iunie, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Dacă și jucătorii echipei FCSB, după meci, la acest micofon au spus că nu a fost penalti și că atunci trebuia să ia cartonaș galben, atunci nu este o decizie controversată, a fost o decizie în care nu era penalty și de acolo au revenit în joc. Dacă așa este fotbalul aici, trebuie să acceptăm, numai că jucătorii de pe teren își fac treaba așa cum trebuie și oamenii care trebuie să cunoască reglementările trebuie să fie profesioniști, așa cum trebuie. Numai că, nu este așa de frumos, când jocul este gata și vin băieții de la FCSB și spun că nu a fost penalty, pentru că jucătorul este fair-play. Am pierdut meciul și noi am avut șansă, am deschis jocul. Contraatacul lui FCSB era periculos, numai că și noi puteam să egalăm. Eu cred că a fost un joc foarte bun. Acest arbitru a dat penalty și pentru Viitorul i puteși să vă uitați dacă a fost sau nu penalty.”

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă a declarat, la același post TV, următoarele: „În repriza secundă, am corectat lucrurile pe care nu le făcusem în prima repriză. Am început jocul foarte moale, am avut posesie, dar fără a ne crea ocazii foarte multe. După pauză, consider că ne-am făcut jocul nostru, cu posesie și multe faze de poartă și puteam să mai marcăm ușor încă 4-5 goluri.”

Întrebat să spună despre cum a văzut faza penalti-ului, Bogdan Vintilă a spus: „De unde am fost eu acolo, nu l-am văzut foarte bine și nu pot spune dacă a fost sau nu. Eu sunt fericit că am câștigat, că am învins o echipă puternică și ne continuăm drumul spre play-off. Sepsi este o echipă care se închide foarte bine, care este foarte pericuoasă pe contraatac, reușind să scoată egaluri la echipe puternice și le-am zis jucătorilor că trebuie să tratăm serios acet joc.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Gnohere-nr-9

 

Citește și: După victoria cu Chindia, FCSB face încă un pas spre accederea în grupul echipelor de play-off

Duminică pe stadionul Ilie Oană, FCSB a obținut cele trei puncte în partida din cadrul etapei a 13-a, cu Chindia Târgoviște și face încă un pas...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X