../Imagini-06-2020/FCSB-Cupa-2020.jpg

FCSB câștigă Cupa României, după victoria în finala cu Sepsi, scor 1-0

București, 23 Iulie 2020

Miercuri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, s-a disputat finala Cupei României, dintre FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe, o finală atipică, fără spectatori, trofeul revenind formației bucureștene, după o secetă de trofee de 5 ani. Finala mai consemnează pentru statisticieni, debutul pe banca tehnică a echipei FCSB, a lui Toni Petre.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de către Denis Man, în minutul 65. Victoria echipei FCSB este pe deplin meritată, fiind echipa cu jucători mai proaspeți, profitând de amânarea partidei cu CFR Cluj, în vreme ce jucătorii lui Sepsi au evouluat sâmbătă la Sibiu în partida cu Hermannstadt. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Denis Man, care a adus claritate în atacul echipei FCSB, primind ca trofeu o gheată, din partea FRF.

Pentru Sepsi Sfântu Gheorghe este o premieră și totodată un motiv de mândrie faptul că, au evouluat în prima finală de Cupa României. În tribune au luat loc reprezentanții FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, care nu s-au obosit să răspundă unor e-mail-uri repetate transmise de cei de la Sepsi, în legătură cu folosirea lui Istvan Fulop, care avea două cartonașe galbene. Regulamentele FRF în vigoare se contrazic, astfel că, nu mai exista cazul portarului Vlad, aflat în aceiași situație, în partida tur a semifinalei dintre FCSB și Dinamo, dacă regulamentele erau suficient de clare.

Declarația lui Denis Man, după câștigarea Cupei României:

După meci, atacantul echipei FCSB, Denis Man, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am întâlnit un adversar care pasează foarte bine și joacă un fotbal plăcut. Ne așteptam la acest lucru, de dimineață ne-am pregătit, știam că nu va fi ușor. Este o finală și în finală forțele sunt egale și oricând echipa adversă poate să pună probleme. În prima repriză, cred că am intrat puțin timorați, nu înțeleg de ce, trebuia să ne facem jocul de la început. Cred că a fost și presiunea acestei finale, pentru mulți dintre noi este prima și cred că asta și-a spus cuvântul. La pauză, Mister ne-a mobilizat mai bine, am discutat între noi, pentru că știam că nu mai avem nimic de pierdut. Ne-am impus jocul și așa a venit și golul. Sperăm ca pe viitor, acest trofeu să ne dea încredere și de anul viitor, să facem mult mai mult decât în acest an.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X