FCSB este la al 2-lea eșec în 4 zile, unul în campionat și unul în Cupa României

București, 11 Februarie 2021

../Imagini-02-2021/Dinamo-FCSB-1-0

În partida din optimile Cupei României, disputată miercuri în Ștefan cel Mare, Dinamo elimină FCSB, scor 1-0 și se califică în sferturile de finală ale competiției. Singurul gol a fost marcat de Adam Nemec, cu o reluare splendidă cu capul, cu toată opoziția portarului Vlad de a respinge.

Victoria echipei Dinamo, a fost facilitată și de modul cum a tratat partida antrenorul Toni Petre, trimițând în teren mai multe rezerve, odihnind-uși mai mulți titulari, axând-use mai mult de acum în acolo pe campionat. Printre titularii care au fost ținuți pe bancă o repriză, amintim de Tănase, Coman și Olaru.

Dinamo a meritat victoria, jucătorii lui Ionel Gane au evoluat cu multă determinare, au avut și o zi în plus de odihnă față de cei de la FCSB. Am remarcat de la Dinamo pe Adam Nemec, Sorescu, Fabbrini și portarul Eșanu. În afara golului marcat, în minutul 50, când scorul era 0-0, Dinamo a ratat o mare ocazie prin Morsay, din poziție singur cu portarul. FCSB a avut posibilitatea egalării, iar meciul ar fi putut dus în prelungiri, prin ocaziile lui Coman în minutul 71 și a lui Oaidă, minutul 77, în ambele situații, portarul Eșanu a apărat excepțional.

Până în prezent, s-au calificat în sferturile de finală următoarele echipe: Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia, U Cluj și Dinamo. Mai sunt de disputat joi trei meciuri, după care urmează tragerea la sorți a partidelor din această fază, ce sunt programate a se disputa în perioada 2-4 martie.

Declarația fundașului Steliano Filip (Dinamo), după victoria cu FCSB

Fundașul dinamovist Steliano Filip, a declarat după eliminarea echipei FCSB din Cupa României, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne bucurăm că am câștigat în această seară, Cupa este un obiectiv pentru noi și că am trecut mai departe. Îmi doresc enorm să câștigăm acest trofeu, pentru că, ne-ar ajuta mult, chiar și pentru viitorul lui Dinamo. Partida a fost ca fiecare meci cu Steaua, un meci dificil, în care rezultatul poate să difere, niciun meci nu seamănă cu altul. Ne bucurăm că astăzi am ieșit învingători.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X