București, 16 Decembrie 2019

FCSB învinge clar în deplasare FC Viitorul, scor 2-0, într-un meci al etapei a 21-a, din Liga 1

../Imagini-010-2019/Viitorul-FCSB-0-2

FC Viitorul a pierdut partida cu FCSB, scor 2-0, disputată duminică la Ovidiu și fac schimb de locuri în clasament, astfel cu 36 puncte, FCSB ocupă poziție a 4-a, în timp ce Viitorul, cu 35 puncte, ocupă locul 5.

Cele două goluri au fost marcate în prima parte a meciului, prin Soiledis, 22 și Florinel Coman, 45. Încă de la începutul meciului, urmare a unei replici destul de palide a constănțenilor, FCSB a pus stăpânire pe joc și după ocaziile mari de gol ale lui Moruțan și Coman, din minutele 13 și respectiv, 15, golul parcă plutea în aer.

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a folosit pentru această partidă patru foști componenți ai echipei Viitorul, iar unul dintre ei, Floriel Coman a și marcat, iar după gol nu s-a putut bucura, având în tribune mulți simpatizanți. După această reușită, Florinel Coman conduce în clasamentul golgheterilor, cu 9 goluri marcate.

Declarația lui Gică Hagi, antrenor FC Viitorul, după înfrângerea suferită cu FCSB

Tehnicianul echipei FC Vitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la flash-interviul de după meci, la televiziunea Telekom, următoarele: „Cei de la FCSB au fost mult mai concreți, cu mai multă personalitate, asta s-a văzut în prima repriză. Am luat gol din fază fixă, s-a rupt puțin echilibrul. Noi ne-am dus mai în jos, ei s-au dus în sus. S-a văzut mai multă încredere la ei.mai mult tupeu. Trebuie să facem o analiză și vedem cum mergem înainte. Mai avem un meci, sperăm să-l terminăm cum trebuie anul acesta și vedem ce facem de acum încolo. Știam că întâlnim o echipă în formă, cu jucători foarte buni, cu un atac rapid, foarte bun. Trebuia să avem grije cum construim, cum facem și să nu le dăm acest atac rapid al lor, pentru că rămâneau cu trei jucători în față și fazele fixe, în care știam că sunt periculoși, pentru că au jucători tehnici, bat bine. Din păcate, am făcut greșeală mare, s-a rupt echilibrul și după aceea, ei au venit mai pozitivi, mai puternici și noi ne-am dus în jos.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Dinamo-Iasi-1-0

 

Citește și: Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, după victoria cu Iași: Am fost convins că vom câștiga meciul

Dinamo obține toate punctele puse în jocul disputat vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, cu Politehnica Iași și speră să prindă un loc...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X