București, 02 August 2019

FCSB pierde acasă returul cu Alashkert, Bogdan Andone demisionează, dar se califică în turul 3

../Imagini-006-2019/FCSB-Alashkert-2-3

FCSB se califică în turul 3 din Europa League, după returul de la Giurgiu cu armenii de la Alashkert, în care au fost înfrânți cu scorul de 3-2 și puteau fi chiar eliminați din competiție! Prestația slabă a echipei, atât în campionatul intern, unde au pierdut 5 puncte din 9 posibile, cât și din Europa League, l-a determinat pe antrenorul Bogdan Andone să-și dea demisia.

Pentru FCSB, cele două goluri au fost marcate de Florin Tănase, minutul 10 (pen) și Florinel Coman, minutul 59, în timp ce pentru Alashkert, au marcat Marmentini, minutele 23, 30 (pen) și Galvao, minutul 45.

Din minutul 27, FCSB a jucat în inferioritate numerică, Mihai Bălașa fiind eliminat, iar egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 63, atunci când de la oaspeți a fost eliminat autorul dublei, Marmentini.

În turul 3 preliminar din Europa League, FCSB se va confrunta cu echipa din Cehia, Mladá Boleslav, care ocupă în prezent locul 4 în campionatul intern. Prima confruntare va fi pe 8 August la Giurgiu, returul fiind programat pe 15 August, pe stadionul din Mladá Boleslav, cu o capacitate de 5500 locuri.

După meci, antrenorul Bogdan Andone a declarat, la conferința de presă următoarele: „ Ca jucător, am fost serios şi aşa vreau să rămân şi ca antrenor. Nu accept ca pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. Am încercat să-i spun patronului despre problemele din ultima perioadă, dar e echipa lui şi doar el decide. Nu ţin de scaun, nu mă interesează banii, mă interesează să-mi fac meseria. Credeam că putem colabora până la un anumit punct, dar se pare că nu este aşa.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Gabi-Iancu-nr-9

 

Citește și: FC Viitorul realizează scorul etapei cu Dinamo și se clasează pe primul loc al clasamentului

Ultima partidă a primei etape din Liga 1, disputată luni la Ovidiu, între FC Viitorul și Dinamo, sa încheiat cu victoria trupei lui Gheorghe Hagi, scor 5-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X