București, 30 Octombrie 2019

FCSB se califică în sferturile Cupei României, după un meci câștigat extrem de greu cu U Cluj

../Imagini-008-2019/U_Cluj-v-FCSB-0-1

Marți în prima zi a optimilor Cupei României, pe Cluj Arena, divizionara B Universitatea Cluj, a pierdut la limită, scor 1-0, în partida cu FCSB, echipa cu cele mai multe trofee câștigate, urmare a golului marcat de Ioan Hora în minutul 11.

Trebuie precizat că portarul echipei FCSB, Andrei Vlad și-a salvat echipa în numeroase ocazii clare de gol ale clujenilor, fiind cel mai bun jucător de pe teren. Nu este mai puțin adevărat, că și portarul clujenilor, Dur Bozoancă și-a făcut datoria, el a apărat penalty-ul executat de Florin Tănase, în minutul 86.

Mai trebuie spus că elevii lui Bogdan Vintilă, după victoria din campionat, obținută sâmbătă la Târgu Mureș, în fața echipei Hermannstadt, scor 4-0, nu au mai revenit în Capitală, rămânând în Ardeal pentru meciul cu U Cluj.

La meciul de pe Cluj Arena, Bogdan Vintilă l-a introdus în teren pe Dragoș Nedelcu, care a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon, o perioadă de câteva luni. Nedelcu a avut o evoluție excelentă, pe toată durata partidei. Florinel Coman a fost introdus în teren la pauză, din postura de jucător de rezervă, în locul lui Tsoumou.

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat după calificarea în sferturile Cupei României, la televiziunea Digi, următoarele: „Important este că ne-am calificat și mergem mai departe, asta mă bucură cel mai mult și faptul că ne-au mai revenit jucători în primul unsprezece. Am avut și noi mai multe ocazii, puteam să mai marcăm. Am jucat cumva și cu garda jos, astfel și-au creat și ei câteva ocazii foarte bune. Nu am avut niciodată emoții că putem pierde un asemenea joc. Noi avem jucători mai maturi și indiferent dacă ei marcau, aveam posibilitatea să revenim. Mă bucur că Nedelcu a revenit și a rezistat, Denis Man, la fel. Sunt și lucruri pozitive, Moruțan mi-a plăcut foarte mult, toți jucătorii și-au adus aportul la această calificare și sunt mulțumit.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Petrolul-DacoGetica-3-0

 

Citește și: Petrolul învinge Daco-Getica, scor 3-0 și urcă pe locul 6, în clasamentul Ligii a 2-a

Duminică, pe stadionul Ilie Oană, în fața a peste 5000 de fani, Petrolul a învins Daco-Getica, echipă ce ocupă locul 19 după acest eșec și urcă pe locul 6...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X