București, 05 Martie 2019

Fără Alibec în echipă, Astra Giurgiu învinge U Craiova, în ultima partidă a etapei a 26-a

../Imagini-002-2019/Craiova-Astra-1-2

Ultima partidă din sezonul regular, disputată luni pe stadionul Ion Oblemenco, între U Craiova și Astra, s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, cu scorul de  2-1. Locurile în clasament nu s-au schimbat între cele două echipe, nici programul play-off, publicat duminică.

Koljic a deschis scorul pentru U Craiova, în minutul 49, apoi jucătorii echipei Astra, au reușit să răstoarne rezultatul, urmare a golurilor marcate de Llullaku, în minutul 76 și de autogolul lui Donkor, cu trei minute înaintea finalului de meci.

Astra a meritat victoria, fiind echipa mai pragmatică, pentru jucătorii echipei meciul a fost un adevărat test pentru ceea ce urmează în play-off, meciul se va repeta duminică, pe același stadion, în prima etapă. Cu orgoliile rănite, elevii lui Devis Mangia, vor încerca să-și ia revanșa, dar mai mult ca sigur, va fi un meci de 1x2.

Azdren Llullaku, cel mai bun jucător de pe teren, autor al unui gol, a declarat după victoria obținută pe Ion Oblemenco, la televiziunea Digi, următoarele: „Era important, să venim aici și să luăm cele trei puncte și să nu lăsăm pe Craiova să se îndepărteze foarte mult de noi. Am reușit o victorie meritată, pentru că am fost o echipă foarte bine organizată și am meritat aceste trei puncte. Suntem un grup foarte bun, am jucat foarte bine în prima repriză, ei au avut doar posesia, noi am avut ocaziile, două ocazii foarte mari și eu și Hambo. Le-am ratat, după aceia, a venit golul lor, dar ca o echipă foarte bună, am reușit să revenim și pe final am reușit să și dăm golul de 2-1.”

Întrebat dacă din acest moment, se gândește la titlu, Llullaku a răspuns: „La ce arătăm pe teren, n-ar fi nicio surpriză, pentru că suntem o echipă forte bună, dar obiectivul nostru este să urcăm câte o poziție, de acum ne gândim să luăm locul trei și după aceea, ce vine în plus, o să fie cât mai bine pentru noi.”    

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Flavius-Stoican

Citește și: Flavius Stoican: „Trebuie să tratăm cele două meciuri rămase, ca pe două finale”

După victoria obținută vineri în deplasare, cu FC Viitorul, scor 1-0, echipa Politehnica Iași se clasează cel puțin provizoriu, pe ultimul loc de playoff,...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X