../Imagini-01-2021/Fenerbache-Alanyaspor-2-1

Fenerbahce învinge Alanyaspor, scor 2-1 și urcă pe locul secund în Super Liga din Turcia

București, 08 Ianuarie 2021

În ultima partidă a etapei a 16-a, din Super Liga, disputată joi, pe Ülker Stadyumu din Istambul, Fenerbahce a câștigat împotriva echipei Alanyaspor, cu scorul de 2-1 și a urcat în clasament pe locul 2, cu 32 puncte, cu un punct peste Gaziantep (locul 3) și cu două puncte mai puțin ca Besiktas (locul 1).

Pentru Fenerbahce au înscris Sinan Gumus, minutul 12, cu un șut pe diagonală din marginea careului, mingea intrând în plasă pe la vinclul porții și Dimitrios Pelkas, minutul 70, cu un șut din interiorul careului. Singurul gol al echipei Alanyaspor a fost marcat în minutul 81, având-ul ca autor pe Khouma Babacar, dintr-un penalty, excelent executat.

În etapa a 18-a, care se dispută la finalul acestei săptămâni, Fenerbahce va juca luni în deplasare cu Erzurum, Besiktas va evolua duminică în deplasare cu Hatayspor, iar Gaziantep-ul lui Marius Șumudică, va evolua vineri în deplasare cu Sivaspor.

Declarația antrenorului Erol Bulut (Fenerbahce), după succesul cu Alanyaspor:

Directorul tehnic al echipei Fenerbahce, Erol Bulut a declarat după victoria cu 2-1, cu Alanyaspor, conform site-ului oficial al clubului din Istambul, următoarele: „Ne bucurăm că am obținut maximum de puncte în ultimele 3 meciuri. Desigur, sunt fericit să câștig împotriva vechii mele echipe. Echipa respectivă a jucat în calificarea Europa League. Alanyaspor a arătat o performanță excelentă anul trecut. Vor continua anul acesta. Îi felicit, joacă un fotbal bun. Jucătorii au relații bune de joc. Suntem bucuroși să obținem 3 puncte și este important pentru noi. Continuăm pe drumul cel bun. Ne-am odihnit doar 2 zile pentru acest joc iar adversarul nostru s-a odihnit mai mult de 2 zile. Să nu uităm nici asta. Am vrut să-i dăm mingea adversarului în prima repriză. Am fi putut să forțăm puțin mai tare, dar psihologia fotbalistului era să păstreze 1-0, să intrăm așa în vestiar. Jocul pe care l-am dorit mai mult a fost dezvăluit în a doua jumătate. Dar sunt un pic întristat, trebuia să fructificăm mai bine ocaziile de gol pe care le-am avut.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X