București, 13 Aprilie 2019

Flavius Stoican, după eșecul cu Dinamo: Astăzi pierdem trei puncte pe teren propriu, nemeritat

../Imagini-003-2019/Dan-Nistor-penalty

Dinamo reușește să se întoarcă cu toate punctele puse în joc din deplasarea de la Iași, în partida disputată vineri, din cadrul etapei a 5-a din play-out, cu Politehnica și încheiată cu scorul de 1-0, urmare a reușitei din penalty în minutul 52, a lui Dan Nistor.

Ambele echipe au terminat partida în inferioritate numerică, mai întâi Sanoh a văzut cartonașul roșu în minutul 63, apoi peste numai 4 minute, Jaadi a fost eliminat, după ce și-a lovit adversarul cu palma.

Cea mai clară ocazie de gol a aparținut tot dinamoviștilor, cu trei minute înaintea finalului de meci, atunci când din vole, Papazoglou reia de la 10 metri și portarul Denis Rusu a reușit să salveze cu o intervenție formidabilă.

După acest succes, Dinamo preia șefia clasamentului play-out și scapă momentan de grijile celor trei locuri din subsol.

După eșecul cu Dinamo, antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Cred că astăzi am dominat Dinamo de la un capăt la altul și cred eu că a fost echipa care sa apărat destul de bine. Am făcut o greșeală, dacă ce se spune, penalty-ul a fost corect. Acum suferim și suntem dezamăgiți, pentru că, astăzi eu consider că suntem echipa care a încercat, și-a creat situații, nu am avut ocazii clare, dar în schimb am controlat jocul. Astăzi pierdem trei puncte pe teren propriu, dar sub aspectul jocului, nemeritat. Trebuie la finalizare să fim mult mai atenți, să luăm deciziile corecte în ultimii 20 de metri și jocul ne dă speranțe.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Romania-Feroe-4-1

 

Citește și: România obține primele puncte, în campania de calificare la EURO 2020, după victoria cu Insulele Feroe

Marți, în partida disputată la Cluj, între selecționatele României și Insulele Feroe, din cadrul grupei F pentru preliminariile UEFA EURO 2020, victoria a revenit echipei României, cu scorul de 4-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X