București, 09 Aprilie 2019

Florinel Coman, omul meciului în partida dintre FCSB și Sepsi, încheiată cu scorul de 2-0

../Imagini-003-2019/FCSB-Sepsi-2-0

Ultima partidă a etapei a 4-a, din play-off, disputată pe Arena Națională, între FCSB și Sepsi OSK, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 2-0, urmare a golurilor marcate în repriza secundă de Gnohere, 51 (pen) și Coman, 59.

Florinel Coman, introdus după pauză, a fost omul meciului, a dinamizat atacul, prin acțiuni rapide și frontale pe poartă, fiind cel care a scos penalty-ul și autorul celui de-al doilea gol. Coman a mai avut o ocazie mare de gol, în minutul 78, atunci când scorul era 2-0, mingea șutată din 16 metri, a nimerit stâlpul porții.

FCSB nu a jucat rău nici în prima repriză, însă portarul echipei adverse, Niczuly și-a făcut perfect datoria, salvând-uși echipa din situații clare de gol, cel puțin de două ori, la șuturile lui Filip și Gnohere, din minutele 30 și respectiv 41.

Cu această victorie, FCSB se apropie la 3 puncte de liderul CFR Cluj, iar duminică la Cluj, va fi derby-ul dintre cele două echipe, fiind un meci de 1x2 pentru pronosportiști. CFR Cluj nu îl va putea folosi în continuare pe George Țucudean, în timp ce, FCSB nu îl poate folosi pe Mihai Pintilii, accidentat în partida cu Sepsi.

Atacantul Florinel Coman, a declarat după ce și-a adus aportul în victoria cu Sepsi, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci foarte bun, mă bucur că am reintrat și am reușit să-mi ajut echipa pentru a câștiga. Mi-a prins bine rolul de lider al echipei și sper să mai fiu în postura aceasta. Nu eram anunțat că voi intra, dar eram cu gândul la meci, orice jucător care intră de pe bancă este cu gândul să dea totul. După părerea mea, am făcut un joc consistent, am dominat meciul, am avut foarte multe ocazii și am reușit să câștigăm. Au avut și ei câteva ocazii, dar noi am dominat clar jocul. La Cluj, vom avea un meci foarte important. Trebuie să mergem acolo să jucăm, să dăm totul, pentru a ieși învingători. Am făcut jocuri bune în acest play-off, mai puțin cu Viitorul. Fără Pintilii, ne va fi foarte greu, este un jucător valoros, cu experiență, ne-a ajutat foarte mult, dar din păcate, vom juca fără el.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Petrolul-Energeticianul-2-0

 

Citește și: Liga 2 ǀ Cinci echipe se luptă cu șanse egale la promovare în Liga 1, în 13 etape rămase de disputat

Cu 13 etape înaintea finalului de campionat al Ligii a 2-a, cinci echipe: Sportul Snagov, U Cluj, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești, se luptă,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X