../Imagini-05-2020/Gabi-Iancu.jpg

Fotbal spectacol oferit de FC Viitorul în partida cu Hermannstadt, scor final 4-1

București, 23 Iunie 2020

Fără grija retrogradării, jucătorii echipei FC Viitorul au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, în partida de pe teren propriu cu Hermannstadt, disputată luni, din cadrul etapei a 5-a din playout-ul Ligii 1.

Autorul unei duble, în minutele 71 și 80, Gabi Iancu a devenit golgheterul la zi al Ligii 1, cu 13 goluri, fiind secondat de Florinel Coman și Denis Alibec, cu câte 11 goluri. A mai realizat o dublă pentru FC Viitorul, în această partidă și Vlad Achim, minutele 4 și 90+3, iar Adi Bălan avea să marcheze singurul gol al echipei Hermannstadt, în minutul 87.

După 5 etape, FC Viitorul conduce în clasamentul playout, cu 30 puncte, la 7 puncte distanță, față de ocupanta locului secund Sepsi, în timp ce Hermannstadt, cu 18 puncte ocupă locul 5. Sibienii în afară de faptul că se găsesc pe un loc în care se luptă să nu retrogradeze sportiv, cu noul antrenor pe bancă, spaniolul Ruben Albes, se mai luptă și din punct de vedere juridic cu forurile fotbalistice, întrucât nu au primit licența de participare în Liga 1 pentru sezonul următor.

Declarația antrenorului echipei FC Viitorul, după victoria cu Hermannstadt:

Mulțumit de prestația jucătorilor săi, tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după joc, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am întâlnit o echipă experimentată și cu jucători experimentați, fiind greu să-i desfacem. Am început meciul extraordinar, bine și cred eu că a fost o perioadă din minutul 20 până în minutul 45, în care adversarul a jucat bine, iar după pauză, lucrurile au mers așa cum doream. Am marcat și goluri multe, mă bucur, sunt fericit pentru jucători pentru că au făcut un meci bun. Nu este ușor să joci cu această presiune, care există la toate echipele din playout. Cel mai fericit sunt pentru Vlad Achim, pentru că i-am găsit poziția, este într-o formă bună, iar de Iancu și de ceilalți știam deja, iar Vlad este surpriza pregătirilor după pandemie, fiind jucătorul care joacă foarte bine.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X