Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Septembrie 2017

Franța învinge Olanda, scor 4-0 și trece pe primul loc al Grupei A, din preliminariile World Cup

Antoine-GRIEZMANN-gol-cu-Olanda

Vineri, pe arena Stade de France din Paris, Franța învinge Olanda, scor 4-0 și profitând de victoria Bulgariei, în meciul cu Suedia (scor 3-2), trece pe prima poziție a clasamentului Grupei A, din preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018, cu 16 puncte, fiind secondată de Suedia cu 13 puncte.

Pentru Franța, au marcat Antoine GRIEZMANN, 14', Thomas LEMAR, 73', 88' și Kylian MBAPPE, 90'+1'. Mijlocașul Olandei, Kevin STROOTMAN, a fost ușor eliminat la jumătatea reprizei secunde, pentru cumul de cartonașe galbene, de centralul partidei, ROCCHI Gianluca, după care, scorul a început să ia proporții.

Atacantul echipei Franței, Olivier Giroud, a declarat după victoria cu Olanda, conform L`Equipe, următoarele: "Cu patru goluri marcate și fără să încasăm niciunul, avem un moral bun și încredere, chiar dacă moralul nostru nu era prea scăzut. Trebuia să facem treabă și am făcut-o foarte bine. În aceste meciuri, vedem tăria și caracterul unui grup. Am fost cu toții foarte concentrați înainte de meci. Am reușit să ne punem în aplicare intențiile în seara asta. Toată lumea a contribuit la această victorie. Sunt foarte fericit pentru tineri, mai ales pentru Kylian (Mbappé) care a strălucit în seara asta."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii