București, 07 Noiembrie 2019

Galatasaray a ieșit rău șifonată de pe Santiago Bernabéu!

../Imagini-008-2019/Real-Madrid-v-Galatasaray

Stadionul Santiago Bernabéu din Madrid a fost gazda partidei disputate miercuri, dintre Real Madrid și Galatasaray, într-o confruntare a grupei A din Champions League, încheiată cu victoria echipei madrilene, cu scorul de 6-0.

Golurile echipei Real Madrid, conduse de pe bancă de Zinédine Zidane, au fost marcate de Rodrygo 4, 7, 90+2; Sergio Ramos 14 (P) și Karim Benzema 45, 81.

Hat-trick-ul realizat de brazilianul Rodrygo, în vârstă de numai 18 ani, este cea mai mare realizare a sa în cariera de fotbalist, remarcând-use pe parcursul partidei, datorită vitezei sale, acurateții și preciziei paselor, fiind omul meciului.

După 4 etape, în clasamentul grupei A, PSG este pe prima poziție cu 12 puncte, urmată de Real Madrid, 7 puncte. Locul 3 este ocupat de Brugge, 2 puncte și Galatasaray se situează pe ultima poziție cu 1 punct. Pe 26 noiembrie, Real Madrid va întâlni tot pe Santiago Bernabéu, în derby-ul grupei, pe PSG.

Declarații de după meci:

Atacantul echipei Real Madrid, Rodrygo, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Sunt extrem de satisfăcut în această seară. Acest meci a fost un vis realizat. În fiecare zi progresez puțin mai repede decât anticipasem. Atitudinea mea este ca întotdeauna să muncesc din greu, să mă pregătesc și să încerc să mă asigur că ceea ce îmi vine în cale, nu este ceva nou sau necunoscut."

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, a declarat cu privire la atacantul Rodrygo, conform aceleiași surse: „Îi știam calitățile, dar în această seară a făcut totul cu adevărat bine. Să luăm lucrurile cu calm. Nu este de mirare pentru modul cum îl vedem la antrenament. Dar să nu mai punem presiune asupra lui. Rodrygo este un jucător complet. Ceea ce îmi iese în evidență este inteligența lui. Vrea să învețe, vrea să-și îmbunătățească jocul, acordă atenție. El va fi mai puternic din punct de vedere fizic pe măsură ce va crește.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Adi-Popa

 

Citește și: Ce spune Adi Popa, după victoria echipei FCSB din ultima etapă a turului Ligii 1, cu Chindia

FCSB are un parcurs bun în Campionatul Ligii 1, astfel că în ultimele 6 partide nu a cunoscut înfrângerea, lucru ce-i permite...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X