București, 10 Septembrie 2019

Germania învinge Irlanda de Nord în deplasare și preia șefia grupei C în calificările pentru EURO 2020

../Imagini-007-2019/Gnabry-Germania

Luni, la Belfast pe stadionul Windsor Park, Germania a reușit o victorie meritată, întrecând echipa Irlandei de Nord, scor 2-0. Victoria este apreciată, întrucât Irlanda de Nord nu avea nicio înfrângere după patru jocuri. Cele două goluri ale Germaniei, au fost marcate de Marcel Halstenberg, minutul 48 și Steve Gnabry, minutul 90'+2.

În ciuda evoluției echipei Germaniei, soldată cu eliminarea prematură de la Cupa Mondială din 2018 și a retrogradării din Liga Națiunilor, antrenorul Joachim Löw, de 59 ani, a găsit resursele necesare pentru revitalizarea echipei și să ajungă pe prima poziție a grupei C, pentru calificăriile la EURO 2020.

După victoria de luni de la Belfast, împotriva Irlandei de Nord, antrenorul Germaniei, Joachim Löw, a declarat conform BBC Sport, următoarele: „Jucătorii mei au muncit din greu și au alergat aproape singuri. Au fost buni și deștepți. A fost un rezultat corect. Ne-am așteptat la un joc greu de abordat și am obținut victoria, după un joc care ne-a testat puterea mentală și fizică. A fost un joc diferit, din punct de vedere tactic, decât împotriva Olandei."

Antrenorul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, a declarat conform site-ului oicial al UEFA: "Jucătorii au dat tot ce au avut. În prima repriză am fost magnifici. Vom reflecta asupra jocului ca o oportunitate ratată, deoarece Germania nu ne putea oferi prea multe șanse. Noi am avut poate patru șanse bune. Sunt mândru de ceea ce au dat. Acum ne trebuie să abordăm cu un alt nivel de performanță, jocurile împotriva Olandei și Germaniei și dacă avem ocazia să mergem mai departe, trebuie să o facem." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Nicusor-Bancu-nr-11

 

Citește și: Astra cu ocaziile ratate, Universitatea Craiova cu punctele!

Vineri pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, Universitatea a primit replica echipei Astra Giurgiu, într-un meci al etapei a 7-a, din Liga 1,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X